DS1: Sikker sejr i årets sidste turneringskamp

15. december 2015

VSH2002 – Ajax København 20-30 (6-15)

Der kan være stor forskel på, hvordan man ser frem til en torsdag aften i Virumhallen – der vil være nogen, for hvem det ikke gør den store forskel, men for Ajax København 1. damer var det muligheden for at bevise for os selv, vores interessenter og for omverdenen i almindelighed, at det forsmædelige nederlag til Rødovre var en fejltagelse og ikke udtryk for noget andet end en kollektiv offday.

Der var jo så også lige den krølle, at Virum holdet nogle steder går under betegnelsen Ajax 2 – ikke helt dækkende for sandheden, men der er mange på og omkring holdet, som har været en del af Ajax tidligere, så der var lige en motivationsfaktor mere, så der blev skruet helt op fra start.

Forsvaret lukkede af, og i angrebet blev der sluttet effektfuld af, når chancen bød sig, og 15-6 ved pausen var et passende billede af begivenhederne. Efter pausen fortsatte Ajax holdet, hvor man slap, og knap midtvejs stod der 24-9 – forskellen var udtalt. Derfra slap vi lidt af trykket, der blev sat nye konstellationer sammen, og der var lige nogen ting, som skulle testes. Det lykkedes ikke alt sammen, men en slutstilling på 30-20 til Ajax er man nok ikke helt utilfredse med i Virum. Det kunne være gået en del værre.

På Virum holdet startede Cathrine Sylvestersen godt, ligesom Nikoline Brøns udfordrede os med sin speed gennem hele kampen. Nanna Hein fik vist, at hun stadig kan det der med skruebolde, og Simone Monsrud fik taget en masse slagsmål i Virum forsvaret.

22.Cecilie.JohansenSofie Olsen

På Ajax holdet var der flere gode præstationer. Sofie Olsen spillede en rigtig solid kamp på højre fløj, Cecilie Johansen viste en ny side af sit talent – nemlig som oplægger: 3 klasseoplæg i rap først i 2. halvleg. Cecilie Specht viste igen gode takter, men der var god fokus og godt spil hele vejen rundt.

8.Cecilie.SpechtAJAX_65A6217

Kampens spiller blev Pernille ”Krille” Kristensen, som stod super godt med mange gode redninger.

Kristine.Hojbjerre

Dagens glædelige nyhed var, at der var comeback til Kristine Højbjerre på Ajax holdet. Kris har været ude i halvanden sæson sådan ca. pga. skader, så det var rigtig godt at byde Kris velkommen tilbage.

Sofie Flader

Nu holder vi tidlig julepause, da Sofie Flader skal med U20 landsholdet, så næste gang vi spiller er onsdag d. 13. januar 2016, hvor vi tager mod Lyngby HK i Bavne.

lyngby hk