DS1: Simone Monsrud Pedersen tilbage til Ajax København

2. maj 2017

Der er sikkert nogle, som stadig synes, at det er en lille smule surrealistik, men den er god nok – Ajax København spiller i Primo Tours Ligaen næste sæson. Det bliver fantastisk spændende !!!!!!!!

Processen med at sætte holdet til næste sæson sammen er i fuld gang, og vi vil gerne starte med at fortælle, at vi har føjet en ny stregspiller til vores team. Ajax nye træner – Jesper Matthiesen – vil gerne have 3 stærke stregspillere i sin trup, og vi har derfor hentet Simone Monsrud Pedersen tilbage til Ajax.

Simone har spillet meget af sin ungdomstid og lidt seniortid i Ajax København, men de sidste par sæsoner har Simone spillet i Virum.  Simone har spillet fuld tid i alle kampe, og Simone viser hver gang, at hun har det hele. Kompromisløshed i forsvaret, god speed op ad banen og stor afslutningssikkerhed angrebsmæssigt. Simone har en fysik, som man skal stå tidligt op for at matche, og fighterhjertet er bare kæmpestort.

Simone siger om sit skifte til Ajax: ”Jeg glæder mig vildt meget til at vende hjem til Ajax, hvor jeg helt sikkert vil udvikle mig endnu mere. Jeg har været superglad for at have været 2 år i Virum, hvor jeg med rigtig meget spilletid har udviklet mig markant. Nu skal jeg prøve kræfter med Primo Tours ligaen, og at det kan ske i en Ajax trøje gør det bare endnu bedre.”

Jesper Mathiasen

Jesper Matthiesen siger om Simone: ”I Ajax er vi meget priviligerede over at have tilføjet en ny streg af af meget høj klasse til teamet. Simone har fysikken på plads, hun dækker super godt op, hun er blandt de første op ad banen, og Simone scorer, når chancen byder sig. Sidst men ikke mindst besidder Simone en fightervilje og et ønske om at vinde, som er stærkere end de fleste, så jeg er ikke det mindste nervøs for at slippe Simone løs i Primo Tours ligaen.”