DS1: Simone Spur til Ajax København

15. januar 2016

I samarbejde med vores gode partner DET FAGLIGE HUS har Ajax København tilknyttet Simone Spur til vores trup.

Vi har hele tiden været klar over, at Simone er en rigtig god spiller, som ville passe godt til Ajax konceptet, og der blev etableret en dialog med NFH ledelsen omkring mulighederne for at knytte Simone til truppen.

Dialogen var meget konkret og løsningsorienteret, og det gik hurtigt med at gøre Simone til Ajax spiller.

Simones ankomst til truppen giver os endnu mere substans i bagkæden, vi bliver ikke så sårbare i forhold til ukampdygtige spillere – vi får kort og godt en spiller med ligarutine, som kan det meste, og vi får en type spiller, som både spillemæssigt og socialt kan ekspresintegreres, da Simone kender det fleste af spillerne i truppen i forvejen.

Simone siger om sit skifte til Ajax: ”Jeg har valgt Ajax, fordi jeg ser det som en rigtig god mulighed for at spille en masse og få noget ansvar. Jeg kommer til et hold dejlige piger, som har det super godt sammen, og nu hvor jeg kender de fleste i forvejen, er det en del nemmere at komme ind på holdet. Jeg synes, at folk på /omkring holdet er rigtig ambitiøse, samtidig med at man har det sjovt. Det bliver rigtig fedt at skulle spille for at skulle rykke op i ligaen.”

John ”Speedy” Larsen siger om Simones skifte til Ajax: ”Jeg er rigtig glad for, at vi har hentet Simone til Ajax. Vi får en spiller med stor vilje og et stort drive, som kan afgøre kampe på egen hånd, ligesom vi med tilgangen af Simone får endnu flere muligheder spillemæssigt.”

Simone kan desværre ikke være med i lørdagens kamp i Frederiksberghallen mod BK Ydun, men vi glæder os til at byde Simone velkommen på banen lørdag d. 23. januar kl. 15.00, når vi hjemme i Bavne tager imod Bjerringbro FH.

Tak til DET FAGLIGE HUS ved næstformand Poul Erik Jensen, som har skabt fundamentet for at vi kunne hente Simone til Ajax.

DETFAGLIGEHUS-web300x250