DS1: Sofie Olsen skifter til Nykøbing Falster Håndbold

28. juli 2017

I Ajax har vi ret høje tanker om det at være en del af Primo Tours Liga holdet, det er på mange måder rigtig fedt og meget indholdsrigt. Træningsmiljøet er rigtig godt, der er mange talenter at ”lege med”, vi spiller på øverste hylde, kammeratskabet er usædvanlig godt for et elitehold at være, ja det kan vel ikke blive meget bedre.

Vi har dog måttet erkende, at der er enkelte ting, som vi ikke kan konkurrere med, nemlig muligheden for at komme til at spille på et af topholdene i ligaen, muligheden for at komme til at spille Champions League, og derfor har vi sagt ja til at lade Sofie Olsen skifte til de danske mestre fra Nykøbing Falster Håndbold.

I øjeblikke som dette græder vi selvfølgelig med det ene øje, men vi smiler lidt med det andet, for det er jo også en del af Ajax DNA’et at udvikle spillere. Når et af vore talenter er blevet så god, at hun har chancen for at spille på det ypperste niveau, så siger vi ikke nødvendigvis nej; i dag glædes vi med Sofie over muligheden, og vi glæder os over, at vi er i stand til at have afgørende andel i, at Sofie er klar til at tage det sidste skridt mod toppen.

Selv om vi siger farvel og på gensyn til Sofie, så er vi fint kørende på højre fløjen. Som den kvikke læser sikkert erindrer, er Anne Tolstrup en del af truppen i denne sæson. Det gør jo, at Anne som udgangspunktet kommer til at spille mere, men vi er allerede i fuld gang med at finde en afløser for Sofie Olsen – mere følger meget snart.

Held og lykke til Sofie Olsen i Nykøbing, held og lykke til Nykøbing i Champions League, men glem alt om held og lykke når vi mødes 23. august i Santander Cup i Bavne. Den kamp bliver sjov.