DS1 i spændende opgør i Bavne

12. februar 2017

Ajax København – Fredericia HK

 

Så er det søndag – kampdag i Bavne. Ajax København får besøg af Fredericia HK kl. 15.00 – to gode hold, som helt sikkert vil give hinanden kamp til stregen i noget som vel godt kan kaldes topopgør.

Fredericia HK er en anden størrelse end før jul, efter at Nanna Friis har taget det sidste hop vestpå hjem til Esbjerg, så det er en slags Fredericia version 2.0, som kommer til København i eftermiddag. Det betyder ikke, at holdet er blevet dårligere, spillet er anderledes kollektivt, og især Camilla Madsen og Signe Ullstad har fået flere billetter. Der har også været et fornuftigt afkast på pointtavlen – 5 point i 4 kampe.

Første kamp mod Frederica tilbage i efteråret var en ganske underholdende affære med en meget lige 1. halvlgeg og lidt større Ajax dominans efter pausen, og det endete med en 29-22 sejr til Ajax.

Fredericia kommer til København efter en lille kamppause, så man skal 2 uger tilbage for at finde deres sidste kamp – 32-32 i Roskilde efter en intens og målrig affære, som kunne være gået begge veje.

I Ajax er vi selvfølgelig glade for, at vi har gjort det fornuftigt resultatmæssigt de seneste kampe. Sejren i Horsens sidste søndag lunede rigtig meget. Det er altid dejligt at vinde, men det er en rigtig fin fornemmelse at hive sejren hjem til sidst efter et drabeligt opgør i en fin kulisse, og efter en intens uge med 3 kampe på 9 dage.

Det har været fint, at vi har haft en hel uge til at foreberede søndagens udfordring. Vi har gameplanen klar, holdet er klar, Fredericia er helt sikkert også klar, der er fri entre, så der er vel kun et at gøre – læg vejen forbi Bavne i eftermiddag. Vi starter som sagt kl. 15.00. Vi ses.