DS1 spiller lokalbrag i Lyngbyhallen mandag aften

26. september 2016

OPTAKT Lyngby HK – Ajax København

Det er klassikeraften i Lyngbyhallen i aften kl. 19.30

Ajax København DS1 skal på besøg hos vores konkullegaer Lyngby HK – et af årets højdepunkter – kampen hvor alle kender alle, og en af de kampe, som man bare ikke vil tabe.

Det handler selvfølgelig meget om prestige og håneret, og det er selvsagt ikke uden betydning, at der gennem årene har været en livlig trafik af spillere både den ene og den anden vej, og denne sæson er ingen undtagelse.

På Lyngby holdet finder man Mette Bejder og Simone Spur, som sidste sæson spillede i Ajax, ligesom Alberte Willumsen havde en periode sidste efterår, hvor trøjen var hvid. Går man lidt længere tilbage er der et par stykker mere, som har været hvide, så det er kendte udfordringer, der møder os i aften.

Det er selvsagt både godt og skidt – vi ved, hvad der venter, men det gør Lyngby jo også.

Lyngby HK startede sæsonen med at spille uafgjort i Jylland efter at have været bagud det meste af kampen – samme pointudbytte som Ajax fik i første kamp efter 19-19 mod Bjerringbro fH i en spændende men ikke specielt velspillet kamp.

Vi har brugt sidste uge på at udvikle og finjustere både de gode og de knap så gode ting fra Bjerringbro kampen, og lykkes tingene, som vi håber og forventer, så er der gode chancer for, at vi kan tage hjem fra Lyngby hallen med 2 point i bagagen.

Et godt forslag til hvordan I kan bruge mandagen er noget i retning af tidlig aftensmad og så ud til Lyngbyhallen til håndbold. Vi starter som sagt kl. 19.30, og det vil være rigtig fint, hvis I kommer og giver Ajax pigerne en hånd med. Vi tager al den hjælp, vi kan få – især på en klassikeraften som i aften.

Vi ses.