DS1 spiller monster 2. halvleg

14. februar 2017

Ajax København – Fredericia HK 29-16 (11-12)

Sunday, Bloody Sunday – Et smukt U2 nummer som kunne være blevet en sigende metafor for dagens håndboldkamp i Bavne, i hvert fald inden pausen, hvor Ajax København var bagud 11-12. Ajax endte med at vinde 29-16 over Fredericia HK, så vi kan lægge U2 på lager til en anden god gang.

Starten af kampen tilhørte Fredericia, som kom foran 5-2, Ajax strammede op og kom på 7-6, og resten af 1. halvleg var lige, men Fredericia fik en at gå til pause på – 12-11 til gæsterne.

Efter pausen skete der noget. Et Ajax hold i meget højere gear satte sig effektivt på tingene. Der gik næsten 16 minutter, før den første Fredericia scoring kom, mens Ajax scorede 9 mål i samme periode. Den sidste halvdel af 2. halvleg forløb efter lige så stram Ajax styring. Hermetisk lukket i forsvaret – hvert fald næsten, der kom lige 3 Fredericia kasser til sidst, men 9 Ajax scoringer mere gav 18-4 i 2. halvleg og 29-16 samlet.

Fredericia spillede en fin 1. halvleg, men holdet blev – med al respekt – lidt overmatchet efter pausen. Signe Ullstad holdt niveau hele kampen, mens Mette Lassen fik lavet nogle giftlige kontrascoringer før pausen.

AJAX_1_Sarah Norklit_1.bearb

Heldigvis blev det ikke en Bloody Sunday – set med Ajax København briller. Hvad der er blevet sagt i pausen, forbliver internt, men den mentale og fysiske styrke, som holdet især viste efter pausen, var meget imponerende. Tingene blev sat eftertrykkeligt på plads, og alle bød ind, og inde bag en meget solid hvid mur stod Sarah Nørklit Lønborg fornemt og blev kampens spiller.

AJAX_20_Cecilie Woller_3.bearb2

Cecilie Woller gør igen en stor forskel på den fede måde, Cecilie Specht får lavet et par kongekasser og Sascha Juul viser, at hun løber fra alle, som ikke har 5-6 meters tyvstart at give af – det gav bla. et par spektakulære kontrascoringer.

AJAX_6_Sascha Juul_2bearb2

Nu venter den nye uge. 5 dages intensiv fokus – lidt på udvikling men meget på kampen næste lørdag kl 15.00 i Aabenraa, hvor Sønderjyske har inviteret til topkamp. We ain’t READY to RUMBLE yet, but we will be f…… ready on Saturday. Det bliver så spændende og så sjovt, men mere herom senere på ugen.