DS1 spiller på Fyn i eftermiddag

22. januar 2017

OPTAKT DHG – Ajax København

Det er lidt trist, sådan en søndag formiddag på motorvejen ved Ringsted. Ikke at der er noget galt med Ringsted, men vejret er både gråt, vådt og genemført kedeligt.

Det er dog til at leve med, når bussen er varem, og når målet for dagens udflugt er Dalumhallen, hvor DHG har inviteret til kamp kl. 13.30 – en kamp der meget nemt kan blive både spændende, intens og en smule nervipirrende.

Ser man på DHG holdet, er der rigtig mange gode navne – Caroline Toft og Mette Kryger i bagkæden, Maria Borg på stregen og det stopper ikke der. Der er min. 1 god spiller på hver plads.

Kamp 1 mod DHG i Bavne tilbage i september var en meget lige forestilling, som endte med en 22-21 sejr til Ajax efter en kamp som kunne være gået begge veje.

DHG tabte sidste weekend i Hadsten med 27-25 efter en lige kamp, mens Ajax går ind til kampen med en 24-19 sejr over Lyngby som sidste bedrift. Kampen var lige før pausen, men 2. halvleg blev langt hen af vejen afviklet på Ajax præmisser, så sejren var vel ganske fortjent.

Vi har henover ugen arbejdet på at blive lidt bedre hver især, men også at fastholde det momentum, som vi har haft efter jul. Vi ved, at vi bliver maksimalt udfordret i eftermiddag, så vi er klar. Får vi kampen afviklet på vores præmisser, kan det slet ikke udelukkes, at der kan komme 2 gode point med hjem til København, når bussen vender snuden mod øst sidst på eftermiddagen.

Er du i Dalum, Odense eller bare på Fyn, så kom forbi Dalumhallen og giv Ajax pigerne en hånd med. Det er så fedt, når der er nogen, der holder med os, når vi er langt hjemmefra. Vi ses.

 

Tags