DS1 spiller topbrag i Bavne

5. november 2016

OPTAKT

Ajax København – Sønderjyske

Det er en af de store – i hvert fald i 1. divisions sammenhæng – som kommer på besøg, når Ajax København i eftermiddag kl. 1500 byder velkommen til Sønderjyske.

Sønderjyske har – i de sæsoner, hvor man har været i 1. division – været en slags lyseblåt lokomotiv, som satte dagsordnen fra spidsen af rækken, og selv om man nede sydpå gerne vil nedtone ambitioner og overlade favoritværdigheden for både dagen og sæsonen til Ajax København, er der nok ikke megen tvivl om, at der kun er en happy ending i Aabenra og omegn – nemlig liga næste sæson.

Sønderjyske er et super godt og homogent hold med mange gode spillere, og holdet er ikke blevet dårligere af, at man først fik Camilla Nissen tilbage i folden, og fra sidste uge var Celina Hansen også tilbage i den lyseblå trøje efter et langt genoptræningsforløb. Sønderjyske er dog kendetegnet ved, at det største omdrejningspunkt står på sidelinien, nemlig Oli Kechman, som har styret tropperne med fast hånd i efterhånden mange sæsoner som både sportschef og træner.

Sønderjyske kommer til kampen med en bevidsthed om, at sidste kamps nederlag på 1 mål hjemme var en fejl, og det betyder utvivlsomt, at holdet er 115% klar i stedet for måske kun 112%.

I Ajax lejren er der fin men fokuseret stemning efter en ganske fornuftig start på sæsonen – senest en meget sikker sejr på 7 kasser i Fredericia efter en determineret indsats. Det har været en god uge op til kampen med en fin ekstern afsluttende træning, så vi ser frem til eftermiddagen med spændt forventning.

Ajax holdet er klar til dagens brag, Sønderjyske er klar til dagens brag, Bavne byder velkommen med gratis adgang, så spørgsmålet er blot – er I klar? – Det er I, så kom og giv pigerne en hånd. Det bliver spændende, intenst, nervepirrende og selv om vi hellere end gerne vil lukke ned fra start, så går den her kamp sandsynligvis tiden ud.

Velkommen til alle – vi glæder os til at se Jer.