DS1: Stensikker storsejr i Ringsted

25. oktober 2015

TMS Ringsted – Ajax København 21-34 (12-16)

Sådan en lørdag eftermiddag i Ringsted Hallerne er ikke det værste sted, man kan opholde sig – især ikke når man kan tage derfra med to point og en sejr på +13 som resultat af dagens anstrengelser.

Det gode udbytte kom dog på ingen måde af sig selv. Efter 17-18 minutter var Ajax bagud 10-8 efter en flot TMS start hvor der blev gået all-in med offensivt forsvar og 100% sats i angrebet, men så fik vi stoppet festen. Ajax gik fra 8-10 til 16-10 på de næste 10 minutter, inden TMS fik pyntet lidt på sagerne, så vi gik til pause med en 16-12 føring.

Efter pausen blev kontinuerligt over hele halvlegen skruet lidt op for gassen, og Ajax fik sat TMS under større og større pres. Der var lukket ganske godt af i lange perioder, og i angrebet blev de fleste muligheder omsat til scoringer, og da vi nåede til vejs ende, stod der 34-21 til Ajax på tavlen.

TMS bød godt ind fra backs i den første del af kampen, hvor holdet fik vist, at det spiller både effektiv og underholdende håndbold. Ida Kingo og Caroline Rasmussen bød ind med fine afslutninger, ligesom Sofie Alnor på VF var relativt afslutningssikker gennem det meste af kampen.

10.Mette.Bejder (2)49.Stine.Krag.Nielsen (2)

Hvis man ser bort fra de første ca. 25 % af kampen, spillede Ajax holdet en rigtig god kamp. Hele holdet (næsten, men det var kalkuleret) fik chancen, og selv om nogle lykkedes med mere end andre, var der et bredt bidrag til den store sejr. Keeperne bød begge godt ind, Stine Krag spillede en fin kamp, Mette Bejder var rigtig god – især efter pausen, og vores strege – Christina Haurum, Cecilie Johansen og Ida-Marie Dahl var sindssygt effektive – 12 kasser på 13 afslutninger og et straffe oveni hatten. Det kan ikke gøres meget bedre, og Haurum blev også fortjent kåret til kampens spiller.

22.Cecilie.Johansen

John ”Speedy” Larsen var tilfreds efter kampen: ”Vi spiller 42-43 rigtig gode minutter, hvor vi får lukket af i forsvaret, og hvor vi scorer på det meste uanset hvilket forsvar TMS udfordrer os med. Vi bruger hele holdet, og det er rigtig fedt, at vi holder det høje niveau, lige meget hvem vi har på banen.”