DS1: Tilbage på sporet

29. november 2015

DHG – Ajax København 16-30 (7-15)

Fyn er fin – et fængende statement som de fleste fynboer benytter enhver mulighed for at flashe. Det er også fair nok. Fyn er meget mere end noget tid ekstra på vej hjem fra Jylland, og der kom en ekstra streg under i går eftermiddags, da Ajax København fik en meget sikker sejr på 30-16 med hjem fra DHG. Det var fint.

Det var med en vis spænding, at vi gik ind til kampen. Vi havde et par nøglespillere, som ikke havde trænet ret meget i løbet af ugen pga. sygdom, vi tabte sidste weekend, men spekulationerne blev hurtigt proppet langt væk. DHG kom foran 1-0 men derfra foregik det meste på Ajax præmisser. Der stod hurtigt 8-2 til Ajax på tavlen, DHG fik lidt momentum og kom på 8-5, men 3 hurtige satte tingene på plads, og vi var på 15-7 ved pausen.

Efter pausen rykkede vi videre – støt og roligt. Der blev i perioder ikke afsluttet helt godt nok, men der var aldrig tvivl om, hvem der styrede løjerne, og uden på nogen måde at være indbildsk, så slap DHG let nådigt med at tabe 30-16.

På DHG holdet var Mie Jul den flittigst scorende med 5 kasser, mens der var fin kontrol på de øvrige DHG spillere, som kæmpede fint, men de blev holdt i kort snor i et dedikeret Ajax forsvar.

AJAX_65A6325Sascha Juul

På Ajax holdet var der mange fine præstationer. Sarah Nørklit stod hele kampen og gjorde det fornemt, Sascha Juul spillede rigtig godt indtil der blev ”kørt” en blå mur ind foran hende, Cecilie Johansen var sindssygt effektiv i begge ender af banen, og Sofie Flader viste, at hun også mestrer at dække 3’er.

22.Cecilie.JohansenSofie Flader

Der var sæsondebut til Stine Eiberg, som vi havde lånt fra U18. Stine dækker en kompromisløs 3’er, og hun faldt hurtigt ind angrebsmæssigt. Det er så fedt, at vi har så mange klassespillere på U18 holdet.

U18Pige_Stine_Eiberg

Kampens spiller blev Cecilie Specht. Specht tog fat fra start, gode afslutninger, fine frispilninger og en gennemført forsvarsindsats – kort sagt en klasseindsats på alle parametre.

8.Cecilie.Specht

Nu venter en ny og spændende uge, som topper lørdag eftermiddag, hvor vores naboer fra Rødovre kommer forbi Bavne kl. 1500 til et godt gammeldags lokalopgør. Mere følger.

Rødovre HK