DS1 får besøg fra Midtsjælland

3. december 2016

OPTAKT Ajax København – TMS Ringsted

Kampdag – Det er lørdag, og Ajax København skal møde TMS Ringsted kl. 15.00 i Bavne i kvindernes 1. division. Det at kalde det lokalopgør er vel nok at tolke begrebet lidt bredt, men der er jo ikke så mange østhold i rækken, så det er jo lige før, at der er lidt om snakken alligevel.

De grønne nede fra det midterste Sjælland har spillet en rigtig god sæson, og holdet er med i toppen af rækken, så holder den med lokalopgør ikke helt, så er det i hvert fald ikke helt forkert at sætte betegnelsen topkamp på dagens opgør.

TMS holdet er en ganske homogen enhed, hvor alle er med til at trække læsset, men der er alligevel et par stykker, som stikker næsen lidt mere frem. Liza Olsen er kommet til før denne sæson, og Liza har fået markante roller i hhv. midterforsvar og på stregen. Amanda Dahl er holdets topscorer med en god ballast som tidligere Ajax spiller. Det kan godt være, at Amanda ikke fylder så meget, men der er fart over feltet, så vi skal være klar på Amandas commando raids.

Begge hold havde fri sidste weekend, ligesom begge holds sidste kampe forrige weekend resulterede i en begmand til hver. TMS tabte til Roskilde efter en målfattig kamp, og Ajax tabte til Vendsyssel efter en kamp, hvor det meste ikke rigtig lykkedes.

I Ajax lejren er den gode stemning vendt tilbage. Vi har haft et par gode træningsuger, hvor der først var en smule fokus på restitution siden på udvikling og forberedelse til dagens kamp. Vi skal op på den store klinge både spillemæssigt og mentalt, men det kommer vi også, og så er det slet ikke umuligt, at der kommer 2 point mere på kontoen.

Vel mødt kl. 15.00 i Bavne.