DS1på eftermiddagsvisit i Ringsted

25. marts 2017

OPTAKT TMS Ringsted – Ajax København

Det er lørdag, og det er jo altid en dejlig dag. Det er også kampdag 1 efter den store oprykningsfest for Ajax København. Det er stadig en smule surrealistisk at det lykkedes efter 3 forgæves forsøg men 4. gang var lykkens gang, og det skulle fejres.

Det er det blevet, og vi sender en venlig tanke til vores gode venner fra Det Faglige Hus, som gjorde en god fest endnu bedre.

Vi er dog ikke helt færdige med årets 1. division, og i eftermiddag kl. 14.00 spiller vi i Ringsted Hallerne mod TMS kl. 14.00. Der er helt sikkert lagt op til en spændende dyst mod et TMS hold, som ligger fint til i tabellen efter en række rigtig fine præstationer, hvor man især i Ringsted hallerne har spillet en række fine kampe. Seneste hjemmekamp gav en på de kanter meget vigtig sejr over Roskilde, mens sidste (ude)kamp gav et hak i tuden i Hadstenhallen.

På TMS holdet er der mange profiler. Der er flere hurtigløbere med den tidligere Ajax spiller Amanda Dahl i spidsen, ligesom man har skytset udefra i form af Caroline Rasmussen og Ida Kingo på plads, men holdet er generelt fint besat på alle pladser.

På Ajax holdet er der igen fuld fokus på det, som det handler om, nemlig at vinde håndboldkampe, og selv om det teknisk set ikke betyder super meget, så er alle opsatte på, at vi skal gennem 2017 uden at tabe. Det er en fed fornemmelse at vinde –en fornemmelse man ikke bliver træt af, så vi skal vinde igen i eftermiddag.

Gameplanen er klar, holdet er klar, så vi mangler bare, at I sadler kareten og kører til Ringsted. De er så dejligt med hjælp hjemmefra, men sjællendere med Ajax hjerte er selvsagt også mere end velkomne.