Easywine2go er ny partner i AJAX København

3. september 2015

Det er med glæde at vi i dag kan præsentere en ny spændende partner i AJAX København. Easywine2go deltog første gang som gæster i forbindelse med opvisningskampen mod KIF Kolding København og blev så begejstrede, at de deltog igen til pokalkampen mod BSV. De har ikke været i tvivl og har i dag indgået en 1-årig aftale som partner i AJAX København.

Easywine2go vil gerne have lov at takke Kent Ewert for at introducere os for AJAX København og invitere os med ind i netværket og til Vip arrangement med show kamp mod KIF Kolding København. Det var et godt salgs trick Kent  😉    Easywine2go var købt ! 😉” udtaler Lone Nellemose, medejer, Easywine2go og fortsætter “Det er helt fantastisk at være inde i AJAX Københavns partner netværk, det er godt arrangeret og med så skønne mennesker. At opleve den stemning og passion for klubben er helt unikt ! Som tidligere  håndboldspiller i serie 2, har jeg aldrig oplevet denne stemning i en klub før,  ej heller det store publikum til kampene. Det er god stil. Easywine2go er meget stolte over at vi nu er en del af klubben AJAX København som partner og vi glæder os til denne rejse sammen med AJAX København og at følge dem helt  til tops. Igen tak og Easywine2go glæder os til samarbejdet med de øvrige partnere i klubben AJAX København“.

easywine2go

Kent Ewert, netværksansvarlig AJAX København, siger om aftalen: “Easywine2go brænder for deres produkt på samme måde som vi brænder for AJAX København og da de søgte et godt netværk så jeg også et godt match. Jeg er derfor glad for at Lone sammen med hendes partnere straks så det samme som jeg og samtidig er holdet bag Easywine2go super energiske og fantastiske at få ind i AJAX København netværk. Vi er overbeviste om at alle parter vil få en positiv oplevelse og gode relationer som vil skabe mere forretning”.

easywine2go

Renè og Lone Nellemose og Kent og Nina Bonde

Easywine2go : Hvem & hvad er vi?

Kent og Nina Bonde & Renè og Lone Nellemose er stiftere af Easywine2go. Vi oprettede Easywine2go IVS i 2014, vi sælger Easy Wine glass som er et svensk emballage koncept med forfyldte vinglas i plast med folie låg. Co2 neutralt ved forbrænding / rå materiale til genbrug. På nuværende tidspunkt er der fransk vin i glassene. Det er Merlot, Chardonnay, og Syrah og vi arbejder på at få spansk økologisk vin i i nærmeste fremtid.

Konceptet skal ses som en emballage løsning hvor der kan komme privat vin / juice/ spiritus / osv.  Der kan komme Privat Label på efter eget ønske. Easywine2go har agenturet i Danmark. Læs mere på www.easywine2go.com

 Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102