Efterslægten indgår 3-årig aftale med Ajax København

14. april 2015

I januar 2014 aftalte Efterslægten og Ajax København en 1½ årig prøveperiode som mandag den 13. april kulminerede i en 3-årig forlængelse.

Mikkel Frid, Kommerciel ansvarlig i Ajax København siger om aftalen: “Da vi tilbage i januar 2014 indgik en aftale med Efterslægten var det med henblik på et længerevarende samarbejde. Der var også aftalt nogle klare forventninger til hinanden i form samarbejde vedrørende lån af Nobis hallen, afholdelse af informationsmøder, netværksmøder, men også at Ajax København skulle stille trænere og instruktører til rådighed i forbindelse med undervisningen. 

Det er lykkedes at gennemføre alle vores idéer og til begge parters fulde tilfredshed og jeg er derfor både stolt og glad over at Efterslægten nu indgår en 3-årig aftale med klubben. Jeg ser frem til de næste tre år og jeg er sikker på vi i fællesskab kan få endnu mere ud af samarbejdet, samtidig med at det giver klubben arbejdsro

Efterslægten vil som en del af aftalen være med i partnernetværket i Ajax København og fortsætte som trøjesponsor på klubbens 1. hold i ungdomsrækkerne.

U14 drenge 1. hold 2014-2015

Leder Søren Kraunsøe, Efterslægten udtaler: “Vi har været til en del arrangementer i Ajax København, både kampe og netværksmøder i løbet af det sidste 1½ år og Efterslægten har selv været vært for et netværksmøde. De tilbagemeldinger vi har fået er, at det har været yderst konstruktivt og frugtbart. Ajax Københavns motto “Resultater med socialt ansvar” falder rigtig godt i tråd med Efterslægtens egne værdier, som også handler om at tage et socialt ansvar. Blandt andet er Efterslægten blevet målt til at have landets største uddannelsesmæssige løfteevne. 

Efterslægten har også åbnet dørene til Ajax København ved at stille den nye Nobis hal til rådighed for seniorholdene hver mandag, ligesom Ajax København har stillet trænere og instruktører til rådighed i forbindelse med undervisningen. 

Efterslægten ser frem til at fortsætte samarbejdet med Ajax København de næste tre år

Efterslægten

For spørgsmål vedrørende partnermuligheder i Ajax København, kontakt Kommerciel ansvarlig Mikkel Frid, 28270102