Endnu en sæson med Sarah Nørklit Lønborg som redningskvinde i Ajax København

1. juni 2021

Ajax Københavns Ligakvinder går i næste sæson ind til den femte i træk i landets fineste selskab – og for femte sæson i træk, bliver det med Sarah Nørklit Lønborg i målet.

Fra 2019/2020 sæsonen til 2020/2021 sæsonen, er antallet af afslutninger Sarah har fået smidt efter sig blevet mere end fordoblet. Og antallet af redninger? De er naturligvis fulgt med og er ligeledes blevet fordoblet!
Sarah har spillet endnu en flot sæson for Ligakvinderne, og har uden tvivl haft en stor andel i de resultater Ligakvinderne har leveret uge efter uge. To pladser på rundens hold i løbet af sæsonen, og en plads som bedste keeper i Kvindeligaens kvalspil, taler vist også for sig selv.

Vi har bedt Sarah om både at sætte et par ord på denne sæson som helhed, og at udvælge et favorit-moment, som står ekstra tydeligt i erindringen:
I forhold til denne sæson, synes jeg vi gennem hele sæsonen er vokset som hold og hele tiden har udviklet vores niveau. Der har været mange fede kampe i løbet af sæsonen, men én af dem der står helt klart, er da vi slog Herning-Ikast på hjemmebane. Det var en kæmpe holdindsats hvor alt bare gik op i en højere enhed og gav os sindssyg meget selvtillid.

Yderligere spurgte vi ind til den 25årige keepers tanker og forventninger til kommende sæson, her lød svaret således:
Til den kommende sæson forventer jeg at vi holder niveauet fra denne sæson og formår at udvikle os yderligere. Derudover glæder jeg mig til at vi forhåbentlig kan spille for tilskuere igen, så der kan komme god stemning i Bavne.

Assistenttræner for Ligakvinderne, Claus Kuno, siger således om forlængelsen af Sarah Nørklit Lønborg:
Det er fantastisk for vores hold og for Ajax København, at vi har kunne forlænge med Sarah.
Sarah er en sikker og solid sidste skanse, som altid går dedikeret og helhjertet til den, både til træning og til kamp, og altid med godt humør og god energi.
Sarah har sæson for sæson lagt lag på hendes spil og en bedre rollemodel for fremtidens målvogtere i Ajax København kan vi ikke ønske os. Du kan altid regne med Sarah
.”

I hele klubben glæder vi os over, at Sarah igen i kommende sæson skal vogte buret hos vores Ligakvinder!

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Sarah Nørklit Lønborg (af Christian Grundtvig)