Færøsk landsholdsspiller skifter til AJAX København

21. august 2019

Pressemeddelelse, København den 21. august 2019

Vi er glade for i dag at kunne meddele, at den unge færøske landsholdspiller og nykåret færøsk mester med H71, Brandur Halgirsson, skifter til AJAX København på en to-årig aftale.

Brandur er en en dygtig venstre back og en meget stærk og talentfuld forsvarsspiller. Brandurs styrke er i midterforsvaret, en rolle, han også har på det færøske landshold. Ved en landsholdsturnering i Bulgarien blev han med U18-landsholdet kåret til bedste forsvarsspiller.

Daniel Svensson, direktør, AJAX København 1. herrer, udtaler:

”Brandur er en dødseriøs håndboldsspiler, som har haft en stor del af sin håndboldopvækst i SG Flensburg-Handewitt. Han er ung spiller med en enorm fysik, som kan bidrage til ethvert 1. divisionshold med sine kvaliteter i midterforsvaret. Brandur er en spiller, vi forventer os meget af, og han har et stort potentiale, som vi glæder os til at forløse over de næste minimum to år.”

Brandur siger selv om sin aftale med AJAX København:

”Jeg er meget spændt, og det er en god mulighed for mig selv personligt at komme til AJAX København. Jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere i en stærk 1. division i Danmark. Jeg er også meget stolt over at blive en del af en så kendt og stor klub som AJAX København.”

Brandur Halgirsson
20 år
192 cm, 96 kg
VB/forsvar
Nationalitet: Færøsk
H71 (Færøerne), SG Flensburg Handewitt (Tyskland) 3 år
6 A-landskampe.
60-70 U landskampe.
Færøsk mester med H71, 2019.

For yderligere spørgsmål, kontakt direktør Daniel Svensson, 51 90 99 95