Falholt tilbage til AJAX København

14. april 2020

Den venstrehåndede 2-vejsspiller, Gustav Falholt, vender hjem i næste sæson, hvor han påny vil påtage sig rollen som højre back i AJAX København.

Ude godt, hjemme bedst. Og AJAX København er hjem for 26-årige Gustav Falholt, som i næste sæson atter tørner ud for AJAX København i 1. division.

Ikke nok med, at han dermed tager hul på sin tredje sæson for københavnerklubben, efter et enkelt sæsons afstikker til HØJ, han vender også retur til en klub, han kender, og en række holdkammerater, som kender ham og ser frem til at se ham på banen i Bavnehøj Arena igen.

”Jeg glæder mig. AJAX København er en klub, jeg kan identificere mig med, og her vil jeg gerne yde mit allerbedste. Jeg får muligheden og tiden til det, fordi jeg nu kan træne tæt på mit arbejde og mit hjem,” udtaler Gustav Falholt om sit skifte.

”Jeg vil gerne bidrage til at sætte talentudviklingen i fokus for en københavnsk klub, og det nye projekt, der er lanceret i AJAX København, er meget tiltalende for mig.”

AJAX Københavns direktør for 1. division herrer, Daniel Svensson, supplerer med følgende om den 193 cm høje og 100 kilo tunge bagspillers tilbagevenden:

”Vi er rigtigt glade for at få Gustav Falholt retur. Han er en rutineret 1. divisionsspiller, der har en god tyngde og dækker godt op. Gustav holder et både godt og stabilt niveau, og med sin rutine kan han hjælpe med at skubbe klubben i den retning, vi gerne vil.”

Gustav Falholt har skrevet under på en 1-årig aftale med AJAX Københavns 1. herrer og kan nu se frem til en ny og spændende sæson under ledelse af holdets nye trænerpar, Mathias Albrektsen og Martin Holmgaard.

For yderligere spørgsmål, kontakt Direktør Daniel Svensson.