Flisen Bar & Burgers laver 1-årig aftale med AJAX København

20. august 2015

AJAX København har fået et “nyt” stamsted – Flisen Bar & Burgers! Flisen Bar & Burgers, eller Café Flisen som det hed tidligere, er bestemt et sted som mange i AJAX København kender ganske udmærket. Nu er der indgået en officiel aftale hvor medlemmer, partnere og fans kan få både rabat og særlige happy hours, kun for AJAX København.

For mig er det helt oplagt at lave et samarbejde med AJAX København. Det er den lokale klub og jeg synes det projekt AJAX København har gang i er fedt og det vil jeg gerne støtte og være en del af” udtaler Jacob Schøler, ejer Flisen Bar & Burgers og fortsætter “Det er heller ikke nyt at Flisen Bar & Burgers for besøg fra AJAX København. Vi har ofte haft fornøjelsen af besøg fra AJAX København efter kampe og arrangementer i Bavnehøj Hallen. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde særlige rabatter og eksklusive happy hours til AJAX København”.  

 

flisen

 

Det er fantastisk at en lokal café som Flisen Bar & Burgers støtter op om AJAX København og vi glæder os over at have fået et hyggeligt stamsted. Med 20% rabat til AJAX København medlemmer og happy hour i forbindelse med alle vores hjemmekampe, er der i den grad lagt op til et sjovt og spændende samarbejde” udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig AJAX København og fortsætter “At Flisen Bar & Burgers også vil involvere sine egne stamgæster i klubben og tydeliggøre tilknytningen til AJAX København ved både kamp plakater, trøjer, halstørklæder og så videre i baren taler sit tydelige sprog”.

Flisen Bar & Burgers bliver også personlig sponsor for en af vores unge talenter på 1. herrer, nemlig stregspilleren Villads Raahauge.

Vi kickstarter samarbejdet med Flisen Bar & Burgers med happy hour efter opvisningskampen fredag mellem AJAX København og KIF Kolding København. Der er happy hour fra slutfløjt og frem til kl. 22.00 🙂

Læs meget mere om Flisen Bar & Burgers på deres hjemmeside – flisenbarandburgers.dk – Prøv deres bøfsandwich som er helt fantastisk og med i opløbet i kåringen til Danmarks bedste bøfsandwich (vi gætter på den vinder – den er god!)

Aftalen mellem AJAX København og Flisen Bar & Burgers er kommet i stand ved godt arbejde af Pernille Casparsen – Dinkonsulent.nu – som tidligere har været en del af AJAX København og som stadig hjælper os med partner arbejdet. Stort skulderklap til Pernille!

pernille casparsen

Pernille Casparsen – Dinkonsulent.nu

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102