Pressemeddelelse Forlænget aftale med Ludvig Langberg

4. juni 2014

 ajax logo

København, 4/6 2014

 

 

 

 

Pressemeddelelse fra AJAX København

Vi er glade for, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med stregspiller Ludvig Langberg frem til juni 2016.

Ludvig kom til AJAX København i 2012 som ungdomsspiller, efter ophold i både TMS Ringsted og FIF og har i den grad taget imod udfordringen om at spille med på højeste niveau.

Ludvig har en god spilforståelse og er hurtig i tanke og aktion, så for Ludvig er en af udfordringerne i den kommende sæson, at der skal nogle flere muskler på, men også omkring dette arbejder Ludvig seriøst og målrettet, bl.a. sammen med vores fysiske træner.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen: ”Vi er glade for, at Ludvig valgte AJAX København som den klub, der skal være med til at udvikle ham til en af fremtidens stregspillere”, og fortsætter
Sammen med de to øvrige stregspillere er jeg sikker på, at vi med Ludvig i truppen, ikke bare i den kommende sæson, men også i tiden efter, har den rigtige sammensætning på stregen”.

Ludvig udtaler om aftalen: ”Jeg er glad for, at have fået mulighed for at fortsætte i AJAX København. Der er et super træningsmiljø med plads til alle. Jeg ved, at når vi er tre stregspillere i klubben så skal der vises noget til hver eneste træning og kamp, men jeg har både vilje og gejst, så jeg skal nok også få mine chancer”.

Fakta:
Ludvig S. Langberg
Position: Stregspiller
Alder: 20 år
Højde: 193 cm
Vægt: 90 kg.
Landskampe: 4 Y

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 29 66 59 90

Ludvig-Schimming-Langberg523c4a09a1b6b.jpg