Fra Skara til Sydhavnen – Ligakvinderne henter bagspiller i Sverige

25. juni 2021

Med stor glæde kan vi i Ajax København i dag offentliggøre, at vi forud for kommende sæson har indgået en aftale med bagspiller, Emma Kiellberg Jørgensen.

Emma kommer til Ajax København, efter de to seneste sæsoner at have tørnet ud for Skara HF i den svenske kvindeliga. Her er det blevet til over 50 kampe, og havde COVID-19 ikke lukket sæsonen tidligt i 2019/2020, havde det også været med to kvalifikationer til slutspillet.
Inden turen gik til Sverige, spillede Emma fire sæsoner i SønderjyskE, hvoraf en enkelt af dem var i Ligaen. Vi får altså glæde af en spiller, der kommer med en masse oplevelser og erfaringer fra håndbold på topniveau og forskellige elitemiljøer.

Vi har taget en snak med Emma, og bedt hende beskrive sig selv, så I allerede nu kan lære den 27årige fynbo lidt bedre at kende:
Jeg vil beskrive mig selv som en spiller med spidskompetence i forsvaret og her specielt i mand-mand duellerne og min evne til at læse spillet. Offensivt ser jeg mig selv som en spiller med et godt overblik og godt skud.

Vi har ligeledes bedt vores nye forsvarsspecialist om at sætte et par ord på sit skifte til Ajax København og forventninger til den kommende sæson:
Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Ajax København, som virker til at være en klub med gode værdier og mange ungdomshold. Derudover er jeg meget imponeret over hvad klubben har fået ud af et forholdsvis beskedent budget de seneste sæsoner – det glæder jeg mig til at blive en del af!
Så glæder jeg mig også til, at der i den kommende sæson igen kan komme tilskuere i hallen og dermed at vi forhåbentligt kan dele en masse sejre med dem.

Ligakvindernes Direktør, Mathias Berg, siger således om truppens nyeste tilføjelse:
Emma kommer til med en god portion erfaring og med nogle af de dyder og kvaliteter jeg synes har båret os langt indtil videre, så det er virkelig et godt match. Emma er hårdtarbejdende, dygtig i forsvaret og så er hun både sød og rar og jeg glæder mig til at hun bliver en del af truppen, for hun kommer både til at bidrage på og uden for banen”.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Emma Kiellberg Jørgensen