Fra Sydhavsøerne til Sydhavnen

28. juli 2020

Vi byder velkommen til en stærk og lovende venstre back i AJAX København. 

Han fylder godt på banen med sine 201 centimeter og knap 100 kilo. Magnus Campbells defensive kvaliteter har længe været i fokus, men den 23-årige venstre back og playmaker ønsker sig mere. Mere udvikling. Og netop derfor har han valgt at skifte til AJAX København til den kommende sæson.

”Min styrke lige nu er helt klart i forsvaret, men for at min udvikling kan maksimeres bedst muligt, bliver jeg nødt til at spille mere i begge ender. Så det er klart mine forventninger, at jeg kan lægge mere på mit angrebsspil,” lyder det netop fra Magnus Campbell, der ud over TSØ også har slået sine folder i TIK, FIF og HIK. Et U18-EM er det også blevet til.

”Jeg synes, AJAX København har fået et utroligt spændende setup, hvor der er styr på den fysiske træning, og med et kompetent trænerteam, som jeg glæder mig rigtig meget til at spille under,” siger han.

Glæden er gengældt, siger AJAX Københavns nye cheftræner, Mathias Albrektsen:

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for at Magnus har valgt AJAX København og tror på vores setup og hans mulighed for at fortsætte sin udviking hos os. Magnus er en intelligent håndboldspiller med stor forståelse for spillet. Den kompetence samt hans stærke defensive kompetencer er et godt match til vores koncept.”

”Samtidig er Magnus en meget vellidt fyr, og hans iver for at lægge niveauer på sit spil gør, at han passer godt ind i truppen og den trænings- og arbejdskultur, vi ønsker at skabe i AJAX København,” udtaler cheftræneren.

Og arbejdet er sat i gang. Magnus Campbell og resten af herretruppen er nemlig netop draget på træningslejr i Vejen.

For yderligere information, kontakt direktør for AJAX København, Daniel Svensson.