Fredagspip

18. marts 2016

Så blev det fredag igen, dette betyder at fredagspippet er over os. I denne udgave vil vi benytte lejligheden til, at komme ind på årets Prag tur, ”nyt” medlem af trænerstaben og en høflig opfordring og en lille reminder om den årlige afslutningsfest.

Pragturen

I næste uge starter påsken og med påsken kommer der påskestævner. I år drager AJAX København Håndbold endnu engang til den tjekkiske hovedstad Prag. Her vil der over hele påsken være gang i håndbolden, hvor 200 spillere og dertilhørende trænere, ledere og forældre vil repræsentere AJAX København. Det er rigtig dejligt at se, at der er så stor en tilslutning til arrangementet og at der er så mange frivillige kræfter, der også tager med. Vejret ser lovende ud ifølge DMI, så der skulle være grobund for at få en dejlig tur, med godt humør, god håndbold og så kunne det da være fedt med en lille pokal i skabet. MEN først og fremmest skal i bare have en god tur!

I denne forbindelse vil vi gerne minde om, at i repræsentere AJAX København som håndboldklub, så i må gerne have dette med i jeres overvejelser i jeres ageren derhenne.

pragtrøje

Vi glæder os til løbende updates i løbet af ugen fra de forskellige hold.

Nyt U10-pige medlem

I denne uge kom det på plads, at U10 pigerne får en tilføjelse til deres trænerstab. Det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til René Krog Hemmingsen. René havde sidste år U12 drenge, og leverede rigtig flotte resultater og godt humør på holdet. Dette glæder vi os til at se blive ført med over på U10 piger.

U12 Drenge (11)

Det er med godt gåpåmod og med en god tro på tingene, at administrationen trygt kan sende René ud på denne opgave. Vi ser frem til en god sæson næste år.

Dame senior 4 måske oprykningsklar!

12688328_10207699366296395_495450268249469576_n
Der er kommet en forespørgsel på om vi kunne dele denne meddelelse i fredagspippet og det vil vi selvfølgelig gerne gøre.

På Søndag spiller Hammeren mod Hvidovre i Valby Hallen, kampen i Hvidovre vandt DS 4 kun med 2, det var en god og tæt kamp i Dansborg Hallen.

Så de har brug for alt den opbakning de kan få.
– en sejr på søndag vil betyde direkte oprykning til Kval Rækken en runde før sæsonen slutter og så på hjemmebane.

Kom og brug en time på at heppe pigerne frem til oprykning. Til gengæld lover DS 4 en kamp med fuld knald på.

Vi håber at se en masse af jer på Søndag kl. 18.10 i Valby Hal 1

Afslutningsfest

AJAX_Gruppebillede_2014_01_18-mindre-1024x363
Den 21 maj er der afslutningsfest for alle klubbens årgange, det være sig lige fra U6 til Senior. Der er lagt program for dagen på facebook. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen og vær med til at styrke fællesskabet i klubben.

#ajaxkbh #fighthjerteglæde