Fredagspippet vender tilbage!

11. november 2016

Fredagspippet

På samme dag som vi inviterer tidligere ajax’ere til stegt flæsk og persillesovs vender vores fredagspip stærkt tilbage. Dette pip byder på en introduktion af nyeste skud på sportsligt udvalg stammen, en storsejr til u12 drenge, en vigtig sejr til DS1 og et eksklusivt interview med årets træner 2015/16 i Ajax.

Mads bliver ansvarlig for ”KLUBLIV” og indtræder i Sportslig Udvalg.

Mads Lyhne Nielsen (træner i U14 dr.) er ny ansvarlig for ”klubliv” og sammenhængen på de enkelte årgange. Mads er med i Sportslig Udvalg, og vil være med til at sikre der er sammenhæng i det vi gør.

Mads kommer til at arbejde med implementering af en strategi, der skal tilsikre at Ajax København ånden lever i alle afdelinger og på alle hold.

Mads kommer til at arbejde med de hold i Ajax, som er med til at understøtte eliten, det er 2. og 3. hold, men det er også med fokus på hvordan vi sikre at U13, U15 og U17 spillerne fortsætter deres udvikling selvom det er 1. års spillere i en årgang.

fredagspip mads lyhne

I lørdags spillede DS1 topbrag hjemme mod Sønderjyske

Kampen blev afviklet i en højspændt atmosfære med Ajax Support som super stemningsskaber med Sønderjyskes trommetrio som fin 2. stemme, fornuftigt mange tilskuere og med 2 hold, som var forberedt på hinanden helt ned i detaljen. Spillet var præget af kampens betydning med en del fejl fra begge hold, men der var lukket godt af i begge forsvar. Sønderjyske havde en lille overhånd ved 7-9, men Ajax holdet vendte kampen ved bla. at lukke forsvaret helt ned, og der stod 10-9 på tavlen ved pausen. 1 oppe men intet afgjort.

Fra starten af 2. halvleg var der stadig lukket fuldstændigt af i Ajax forsvaret, og holdet trak stille og roligt fra til 18-11 fem minutter før tid. Om det skyldes for tidlig udstempling fra Ajax holdet eller en genopstandelse fra Sønderjyske er der nok flere subjektive tilgange til, men Sønderjyske vandt – ikke helt nødvendigt – de sidste 5 minutter med 3, så det hele sluttede ved 20-16. Med denne sejr ser det rigtig fornuftigt ud for damerne i toppen af 1. division.

Kampens.spiller.Soenderjyske.051116

Af andre sportsnyheder fik u12 drengene sig en storsejr i onsdags over Hvidovre. Slutresultatet blev 29-20 og kom i hus gennem en stærk holdpræstation. Drengene kæmpede hårdt for hinanden anført af deres nye træner René Krogh Hemmingsen. René er trådt til for resten af sæsonen og ser frem til at udvikle spillerne gennem 95% ros og 5% ris. Han havde stor succes med u12 drengene sidste år, så vi er glade for han har kunne træde til igen.

fredagspip u12 drenge

Og nu til dette fredagspips store begejstring, vores eksklusive interview med årets træner i Ajax 2015/16 – Dennis Bo Jensen

Hvordan vurderer du sæsonens begyndelse?

Vi er kommet godt i gang, vi træner godt og har fået gang i et godt samarbejde med Kies. De som går i gymnasiet for stort udbytte af deres morgentræning, hvilket vi profitere på fysisk.

Maxpoint og knusende sejre – årsag?

Årsagen starter i træningslokalet, hvor pigerne klør på. Vi er kun 4 kampe inde, vi tager en kamp ad gangen og går efter at vinde hver gang. Vores overordnede mål er den langsigtede udvikling for pigerne.

Landstræneren har sagt op – tanker? egne ambitioner?

DHF skal få fingeren ud og få ansat Nicolai Jacobsen i en fart. Der er ikke nogen landstrænerdrøm pt. jeg er glad og tilfreds med min afdeling og at være i en klub der udvikler sig. Tilknytningen af sportschefer kan man tydeligt mærke.

dennisbo

Det var alt for denne gang. Husk at der er kamp i hallen i aften hvor herrerne tager imod Ringsted. Det er en vigtig kamp for at komme med i toppen, og der er debut til Kasper Nielsen – ja DEN Kasper Nielsen. Kampstart kl. 19!

kasper nielsen