Gammel kærlighed ruster ikke

12. august 2020

Louise Pettersson er tilbage for at vogte målet i Ajax

Med stor glæde kan vi i Ajax København nu offentliggøre, at vi til 2020/2021 sæsonen har indgået en aftale med målmand Louise Pettersson.

Louise kommer til Ajax med 9års 1.divisions erfaring, og har i seneste sæsoner fungeret som sidste skanse for Lyngby HK’s divisions damer. Skiftet til Ajax bliver dog et glædeligt gensyn! Ajax København er ikke fremmed for Louise, der tilbage i 2014-2015 var en del af Ajax’ 1.divisions trup. Vi har derfor spurgt hovedpersonen selv, om hvordan det er at være tilbage i Ajax, samt hvilke forventninger hun har til kommende sæson:

Det er rigtig dejligt at være tilbage i Ajax. Pigerne har taget rigtig godt imod mig og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende. Derudover er der nogle velkendte ansigter, som det er dejligt at gense.
I forhold til holdet er min forventning at komme i top 10, men også at spille med nogle piger som kæmper til det sidste og giver den max gas. Personligt håber jeg på at kunne bidrage, så godt jeg kan med den erfaring jeg har fået igennem årene og selvfølgelig at få nogle oplevelser jeg kan tænke tilbage på resten af livet.”

Cheftræner Dennis Bo Jensen, siger således om sin nye keeper:
Efter vi solgte Louise til NFH, gik vi ind i en periode hvor vi ledte efter en ny målvogter. Et vigtigt kriterie for os var at finde en målvogter som kunne indgå i et team med Sarah og som kunne supplere Sarah. Her fandt vi frem til Louise, der kender klubben og som de gange vi har mødt hende, har vist højt niveau. Så derfor er jeg personligt meget tilfreds med at Louise har sagt ja.”

I hele Ajax København er vi enormt glade for at kunne lave en aftale med en så erfaren og dygtig keeper som Louise, og vi glæder os til at se hende, endnu engang trække Ajax trøjen over hovedet.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Louise Pettersson