God hjemmesejr til Herrerne imod Otterup HK

2. december 2018

AJAX København – Otterup HK: 32-30 (17-15)

Fredag d. 30. november 2018

Det var en god sejr vi fik hjemme fredag aften, i den vel nok mest velspillede og underholdende kamp, som indtil videre har været spillet i Bavnehøj Arena for vores vedkommende, hvor der blev fightet og kæmpet om hver eneste bold og i hver eneste aktion, men samtidig i en god stemning holdene i mellem, hvilket også kunne aflæses på antallet af udvisninger, hvor begge hold nøjedes med én enkelt.

Vi var på intet tidspunkt bagud i kampen, men var i første halvleg foran med fire scoringer ved 16-12, og efter 19-19 i anden halvleg, fik vi bragt os komfortabelt foran med 26-20 med ca. 14 min igen, og foran med 30-25 med under 5 min igen skulle man tro kampen var afgjort. Det var den dog ikke!!

Som jeg havde skrevet i kampoplægget, er Otterup et godt sammentømret mandskab, som løber hurtigt og som kender hinanden gennem flere sæsoner, og på intet tidspunkt giver de op, og de varierede både med offensivt forsvar, 7-mod-6 spil i angrebet, og selvom vi spillede en god kamp specielt i angrebet, så følte man på intet tidspunkt at kampen var afgjort, da Otterup hele tiden lagde pres på og søgte løsningerne, og da vi foran med 5 scoringer helt til sidst begyndte at spille sidelæns, måske med en lille “gummiarm”, og uden fart i spillet, var det Otterups mulighed for at bringe sig tilbage i kampen, og de nåede op på 30-29 med ca. halvandet minut igen. Vi holdt heldigvis hovedet kold til sidst og fik lukket kampen med 2 scoringer.

Det var spændende, det var underholdning, det var flot håndbold fra begge hold, men set over hele kampen synes jeg alligevel det var fortjent, at begge point blev i København, da jeg synes vi var den tand bedre end Otterup som berettigede os til sejren.