God træningslejr for damerne

5. august 2018

Damerne er kommet godt for land

Damerne er netop hjemvendt fra 4 dages træningslejr i Viborg. Cheftræner Dennis Bo Jensen runder træningslejren af og du kan læse med her:

Vi har nu været i gang i tyve dage, de første fjorten dage er primært blevet brugt på fysisk træning. Vi har blandt andet deltaget i et forskningsprojekt omkring testning af håndboldspillere sammen med København og NFH. Ellers har den stået på en del cirkeltræning og løbetræning i hallen. Det har været dejligt at se spillernes gejst og engagement i den fysiske træning, og dette er helt sikkert et punkt hvor vi kan og vil rykke os yderligere.

Vi har ikke brugt meget tid på håndbold, så det var derfor med en vis usikkerhed, at vi drog til Viborg for at spille tre træningskampe imod henholdsvis Sola fra Norge, Tsukuba fra Japan, og EH Aalborg som netop er rykket op i ligaen.

Turen til Viborg skulle bruges på at få nogle svar, og på at få de nye spillere integreret i truppen.

Generelt har vi haft en udbytterig tur, vi har fået spillet tre meget forskellige kampe, og vi har haft lejlighed til at give seniordebut til tre U18 spillere, Rosa Schmidt, Mette Klostermann og Maja Eiberg, alle tre har gået til den i træningerne og har budt rigtig fint ind, og har forhåbentlig fået smag for mere.

Vores 3 debuterende U18 spillere. Fra venstre Mette Klostermann, Rosa Skovlund Schmidt og Maja Eiberg

De nye spillere i truppen, Cecilie Woller, Nadia Kongsted, Nadia Chade har også alle tre budt fint ind og vil vise sig at være en gevinst for truppen.

Vi har også fået set, at hvis vi kan opretholde et højt tempo i vores forsvarsspil, så er vi egentlig lidt længere fremme med denne del af spillet, end vi havde regnet med.
Det angrebsmæssige har vi endnu ikke taget hul på træningsmæssigt, og det kunne også ses i spillet i kampene. Hvor der kom nogle rigtig gode momenter, men også perioder hvor det har været båret af enkeltmandspræstationer.

De tre kampe forløb med tre sejre, om end man ikke skal lægge så stor vægt på denne del i træningskampene, så er det alligevel rart at tanke lidt selvtillid.

 

 

Vi er fortrøstningsfylde, men ved også at der fortsat lægger et stort arbejde foran os inden vi er klar til sæsonstart d. 22/8 i Pokalen imod Herning-Ikast kl. 19:30 hjemme i Bavnehøj.
Men også til starten i turnering som er d. 29/8 på udebane imod Ringkøbing.