Godt nytår fra Ligakvinderne!

1. januar 2024

Julefreden er for længst forbi, 2023 er blevet til 2024, og vi skal kun sove 2 gange før der igen er liga-håndbold i Bavnehøjhallen.

Derudover har december budt på VM i kvindehåndbold, med flotte bronzemedaljer til de danske kvinder, stormen Pia ramte landet, og i går fik vi så besked på at landet skal have ny regent inden ganske længe.

Jo, 2023 har været ganske begivenhedsfuldt – det gælder bestemt også for Ligakvinderne i Ajax København, der har skiftet trænere i sommerpausen og sendt en masse spillere videre ud i verden, med nye ansigter i Bavnehøj til følge.

Kalenderåret 2023 har givetvis også været det sportsligt vanskeligste siden oprykningen til ligaen, og der har været langt mellem de sportslige succeser, hvilket for indeværende også afspejles af tabellen.

Til gengæld afspejler tabellen på ingen måde det hårde arbejde der lægges for dagen af trænere og spillere. Jeg har fornøjelsen af at være tæt på holdet både til træning og kamp, og der knokles for at forbedre tingenes tilstand, med en ubøjelig tro på at overlevelse i ligaen stadig er mulig. Det bliver vanskeligt, men spillere og trænere kommer til at gøre alt hvad de kan for at det lykkes.

Første akt løber af stablen allerede onsdag d. 3/1 kl. 19.00, hvor Silkeborg Voel besøger Bavnehøj. Vi har i alle kampene i efteråret været begunstiget af enorm opbakning fra tilskuere i Bavne, og vi håber at en januar med hele 3 hjemmekampe, kan hjælpe os med at tage næste skridt på tilskuersiden. Der bliver masser af aktiviteter, varme fritter og kolde øl og sodavand, så vi håber at se rigtig mange af jer til håndbold d. 3., 10. og 27. januar.

Rundt om holdet er planlægningen af den kommende sæson allerede i fuld krig. Der er oprettet en kommerciel gruppe der skal sikre at vi i Ajax København får skabt økonomien til at videreudvikle vores elite-tilbud, uanset hvad udfaldet af denne sæson bliver for Ligakvinderne. Vi er allerede godt i gang i denne gruppe, men vi kan altid bruge flere hænder, så ræk ud hvis I har lyst til at være med.

Også ift. det sportslige, er planlægningen af den kommende sæson allerede godt i gang og første nye spiller på holdkortet får allerede hjemmebane debut, eller comeback, på onsdag, hvor Rikke Vorgaard igen trækker den hvide Ajax-trøje over hovedet – det ser vi virkelig frem til, og vi håber I vil være med til at byde Rikke velkommen tilbage til Ajax.

Derudover arbejdes der stenhårdt på at bygge en konkurrencedygtig trup, hvad enten næste års målsætning er endnu en overlevelse i Ligaen, eller en oprykning fra 1. division. Vi har en klar vision for hvad der skal til i begge scenarier, og den sportslige sektor er allerede i fuld krig.

Vi ved 2023 har været en hård omgang i Bavne, men vi er ovenud lykkelige for den opbakning vi har fået hele vejen igennem, så tusind, tusind tak for den – det har været helt fantastisk.

Vi er overbeviste om at 2024 kommer til at bringe mange flere point på kontoen, og satser på at de første kommer i hus allerede på onsdag når Silkeborg kommer forbi.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt i hallen!

Rigtig godt nytår fra Ligakvinderne.

Mvh

Claus Løfberg