Håndbolden skal tilbage til København – og AJAX København vil gå forrest

27. maj 2015

Pressemeddelelse fra AJAX København

Håndbolden skal tilbage til København. Sådan lød det tirsdag eftermiddag, d. 26. maj, da AJAX København afholdt informationsmøde, der handlede om klubbens fremtidsplaner.

Budskabet er klart: AJAX København skal i ligaen og blive der! Vi vil skabe Københavns førende håndboldklub med et fundament af erfaring, de største lokale talenter og et forankret spillekoncept, der alt sammen hviler på en stærk kultur.

AJAX København oplever bred opbakning til planerne, og 30 partnere har allerede indgået aftaler for de næste 2-4 år. Faktisk har alle partnere, som klubben har været i dialog med, valgt at forlænge. Det viser med al tydelighed, at der er opbakning.

Direktør hos Team Copenhagen, Leif Chr. Mikkelsen, deltog i informationsmødet og glæder sig over, at en københavnsk klub tager udfordringerne op: ”FCK Håndbold, AG København og nok også et par andre tiltag med København i navnet har ikke sat sig et eneste positivt, blivende spor. Og fælles for dem alle er, at der ikke var og er det vitale klub-fundament under dem. Skal København igen have et herrehold, der bliver fast indhold i håndboldligaen, kan det kun blive AJAX København, som for øvrigt er landets største klub. Det var glædeligt at opleve, at det nødvendige fundament bag herrernes tilbagevenden til eliten, er ved at blive bygget op trin for trin”.

Det stopper ikke her. Vi forventer således opbakning fra de partnere, som allerede har tilkendegivet, at de vil indgå i dialog om forlængelse, såvel som nye partnere, som vi kommer i kontakt med.

Kort sagt, så har vi rykket sammen i bussen, og vi oplever, at alle i partnernetværket vil være en del af rejsen og aktivt hjælpe til med at udvide netværket og dermed øge økonomien omkring holdet. Dette vil gøre, at vores ambitioner omkring ligaen kan og vil blive indfriet.

AJAX København har allerede nu det næste informationsmøde på plads, og det vil blive afholdt i juni måned. Her udvides deltagerkredsen til alle dem, der måtte have interesse i at høre om de fremtidige planer for klubben og vil være en del af AJAX’ rejse mod håndboldligaen.

Vi vil også arbejde på at udvide ejerkredsen omkring klubben, har allerede fået tilgang af en ny medejer og er i dialog med andre interesserede.

Hvis der er spørgsmål eller interesse i at høre mere om planerne i AJAX København, kontakt venligst kommerciel ansvarlig, Mikkel Frid, på 2827 0102.

logo