Hårdtarbejdende ung keeper til Ajax København Herrer

10. august 2021

I den nye sæson skal vi tage imod et nyt ansigt i buret hos Ajax Københavns Herrer – vi kan i dag offentliggøre, at vi har indgået en aftale med den 21årige målmand, Julius Christian Sten.

Julius kommer til Ajax København efter de seneste fire år at have spillet i FIF, hvor det seneste har været som en del af deres 2.divisions hold. Julius tager nu, med sit skifte til Ajax København, et skridt opad og videre i karrieren.
Den unge keeper har været en del af Ajax-truppen siden opstarten medio juli måned.
Vi har derfor taget en snak med hovedpersonen selv, og spurgt ind til både hvordan han har oplevet opstarten, samt lidt om hans tanker om nu at blive en del af et etableret 1.divisionshold og forventningerne til forestående sæson:

Indtil videre har opstarten været rigtig fin. Vi startede op den 18. juli med diverse test og ellers gik ugen med en masse træningspas, hvor vi især blev smadret igennem med en masse løb.
Derefter tog vi på træningslejr i Vojens, hvor vi sluttede af med en kamp mod Sønderjyske, hvor vi i det store hele spillede en rigtig god kamp mod et kompetent Sønderjyske mandskab.

Det var en sindssygt god træningslejr, hvor vi udover en masse træninger, havde mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Personligt kan jeg mærke, at det har været rigtig godt rent socialt, at vi var sammen nonstop i fem døgn. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af drengene samt hele staben omkring holdet. Det hele i Ajax er bare meget mere professionelt end de rammer jeg kommer fra.

Jeg er meget stolt og glad for, at jeg kan kalde mig Ajax København spiller den kommende sæson.
Rent håndboldmæssigt har det været et turbulent halvandet år, hvor jeg gik fra at skulle afslutte mine ungdomsår med et DM til, at det blev aflyst, FIF blev tvangsnedrykket til 2. Division og sæsonens sidste kamp, i ren uvished, allerede blev spillet i oktober.

Siden oktober har jeg trænet sammen med Thomas Torabi hos Complete Athlete, hvilket virkelig har hjulpet mig, både styrkemæssigt men i den grad også til at holde motivation høj. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han er grunden til, at jeg er Ajax København, spiller i denne sæson og jeg glæder mig til at fortsætte træningen hos ham gennem Ajax.

Jeg ser virkelig frem til at spille i Ajax, som allerede i sidste sæson beviste, at det er et hold som vil være og er med, hvor det er sjovt. Det var en sindssygt flot start som det nye trænerteam, Mathias og Martin, fik og jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af dem og er meget imponeret over deres håndboldmæssige viden.

Mine forventninger til den kommende sæson er, at vi bibeholder det stærke spil fra sidste sæson og lægger lag på, hvilket forhåbentlig ender ud i igen at spille med om oprykning til Ligaen.

Personligt glæder jeg mig først og fremmest bare til at spille håndbold igen. Dernæst skal jeg fastholde min ærgerrighed også er jeg sikker på, at jeg med hjælp fra Brunse, kan udvikle mig som målmand, hvilket gerne skulle ende ud i en masse spilminutter på håndboldbanen.”

I hele Ajax København er vi glade for at få tilføjet en så ærgerrig og dygtig ung målmand som Julius.
Vi glæder os til at se ham og resten af herrerne i aktion inden så længe!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995

Julius Christian Sten