Hårdtskydende kulturbærer forlænger med Ajax København

7. juli 2021

101! 101 gange i foregående sæson har vores højreback, Cecilie Specht, haft enten sidste eller næstsidste hånd på en scoring hos vores Ligakvinder. Og i dag kan vi endelig præsentere den gode nyhed om, at hun også i næste sæson er at finde på holdkortet i Ajax København.

Specht kom tilbage i 2015 til Ajax København som første års seniorspiller, og med en enkelt afstikker til den svenske liga og Skövde HF i 2018/2019 sæsonen, er den 24årige højreback klar til det der bliver hendes sjette sæson i Ajax København.
Specht har altså været med til både at sikre oprykning fra 1.division, overlevelse i Ligaen og til nu også at være en del af det hold der har cementeret deres plads som et etableret og yderst relevant hold i den danske Kvindeliga.

Sæsonerne i Ajax København og det faktum at Specht har været en del af rejsen fra 1.Divison til Ligaen, betyder også at hun i den grad ved hvad det handler om, samt bærer de værdier som vi i Ajax København vægter så højt. Udover de åbenlyse kvaliteter på banen, er Specht mindst ligeså værdifuld uden for banen – både for truppen, men også i hele klubben. Specht er blandt andet en del af trænerteamet på vores U13 Pige årgang, og er derfor ikke kun med til at inspirere, men også at forme morgendagens talenter i Ajax København.

Vi har taget en snak med hovedpersonen selv, både om oplevelser fra seneste sæson, forventninger til den kommende, og det at skulle have en ny træner, som for Specht ikke er helt så ny alligevel:

Af alle mine år i Ajax København har den seneste været en af dem med den største følelse af fællesskab. Da sæsonen startede, stod vi lidt og skulle finde os selv igen. Vores hierarki har været forholdsvis fladt, og det tror jeg har givet plads til at mange har kunne udvikle sig, samt at turde at gå forrest. Det tror jeg også har været derfor vi har præsteret så godt. Vi tør alle at gå forrest til kamp, og det gør det svært for modstanderen, om det så er Herning-Ikast eller Horsens.

Nu skal vi have ny træner, og jeg er sikker på at Rasmus nok skal løfte opgaven. Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Rasmus i min tid i, Skövde HF, i den svenske liga. Rasmus er en dygtig træner med et godt blik for spillet, samtidig med at han er god til at uddelegere det taktiske til os spillere. Det tror jeg blot er med til at udvikle os endnu mere.

Derudover vil jeg gerne takke Dennis Bo for mange gode sæsoner. Han har været i Ajax siden jeg kom i 2015, og han har været med til at udvikle mig som både spiller og menneske. Tak for mange gode snakke og minder.

Jeg er super glad for at forlænge min kontrakt i Ajax. Ajax er en rigtig håndboldklub for mig. Jeg har været her en del år nu, og at spille kamp i Bavne er noget helt specielt for os på holdet. Vi glæder os til at tilskuerne og vores sponsorer må komme igen!
Mine forventninger til den nye sæson er, at vi skal fortsætte vores gode spil og bygge mere på. Vi har vist at vi ikke er et hold man skal undervurdere, og jeg glæder mig til at vi skal ud og lave mange flere overraskelser!”

 

I forbindelse med den gode nyhed om Spechts kontraktforlængelse, har vi bedt Ligakvindernes Direktør, Mathias Berg, sætte et par ord på forlængelsen:

Specht er hele vejen rundt et godt og dejligt menneske og så sidder der en god hammer i den venstrelab! Specht er en af grundende til, at Ajax er et godt sted at være og det er derfor virkelig dejligt at vi kan dele nyheden om, at vi igen, igen er blevet enige om, at Specht bare passer skide godt ind hos os i Ajax – og omvendt.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Cecilie Specht ?: Christian Grundtvig