Helge Bruus Jensen modtager den kongelige belønningsmedalje

19. april 2020

Mr. Ajax hædret af kongehuset

De sidste 60 år, har man som spiller, tilskuer, frivillig, eller forælder, været så heldig at møde Helge Bruus Jensen, når man har trådt ind i Bavnehøj Hallen, Valby hallen og hvor Ajax København nu ellers har spillet håndbold. Helge har leveret et fantastisk stykke arbejde for foreningen i 60 år, som både cafeteria ansvarlig og træner. Som træner er Helge i gang med den 3 generation af håndboldfamilier, og de børns mødre eller fædre som Helge træner i dag, har også haft fornøjelsen af at blive trænet af Helge for mange år siden.

Nu er den store indsats som Helge har lagt i klubben igennem 60 år, blevet anerkendt af kongehuset i forbindelse med regentens 80 år fødselsdag, Helge har nemlig modtaget den kongelig belønningsmedalje!

Vi er som klub rigtig stolte af at have en figur som Helge til at være ansigtet for vores forening. Uden Helge i klubben, ville der være en lang række opgaver, som vil være uløselige, og i særdeleshed, vil det være svært at forpagte vores cafeteria uden Helges kyndige service bag disken.

Derfor skal der fra hele Ajax København lyde et kæmpe tak til og Helge, og ikke mindste stort tillykke med den kongelige hæder!

STORT TILLYKKE TIL MR. AJAX!

Helge lykønskes af formand Flemming Thomsen