Herrerne i dramatisk remis fredag aften hjemme mod TMS

29. oktober 2017

AJAX København vs. TMS Ringsted: 24-24 (12-11)
Fredag d. 27. oktober 2017

Det blev lidt af et drama, de lidt mere end 400 tilskuere blev vidne til i hjemmekampen mod TMS, som kom til Bavnehøj Arena med den gulerod, at point ville sende dem på 1. pladsen i rækken, og samtidig er der efterhånden en del tidligere AJAX-spillere i truppen hos TMS, så ingen tvivl om, at det var et meget opsat hold vi skulle møde.
Omvendt har vi spillet meget svingende de seneste kampe, så det var spændende at se i hvilken forfatning, vi ville komme ind til kampen, men at spillerne var opsatte og tændte til kampen, var jeg ikke i tvivl om.

Første halvleg var meget lige, idet ingen af holdene var foran med mere end to mål på noget tidspunkt, men vi spillede ganske fornuftigt og stod godt i forsvaret, og vi var faktisk i teten det meste af første halvleg, hvor der blev givet og taget af et godt hjerte fra begge hold.

Anden halvleg kom TMS klart bedst ud til, og de kom hurtigt foran med 14-17, men vi blev ved og ved, og trods flere forgæves forsøg på at kaste bolden i tomt mål, så kom vi alligevel tilbage i kampen på en rigtig god fight, tro på tingene og ind imellem flot spil, og med 7-8 minutter igen bragte vi os foran med 23-22.

Vi kom dog igen bagud med 23-24, men udlignede straks til 24-24, og der resterede næsten 6 minutter, så spændingen var i den grad intakt inden afslutningen, som så herefter blev præget af lidt låst spil fra begge mandskaber, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Set over hele kampen var det et resultat, som var fair, men vi er fortsat nød til at tage én kamp af gangen. Men det meget positive i fredags – udover point – var også, at vi endnu engang kæmpede og fightede i alle 60 minutter, og at vi for første gang i år kunne stille med “fuldt” mandskab på bagspils positionerne, hvor alle spillere var til rådighed.