Herrerne får ét point i Stoholm

24. februar 2019

Stoholm Håndbold – AJAX København: 20-20 (8-7)
Lørdag d. 23. februar 2019

Det var vel nærmest tyveri ved højlys dag, at vi fik point ud af kampen lørdag eftermiddag i Stoholm, da vi med 8.20 min. tilbage af kampen kom bagud med 20-12. Men en ukuelig fight, godt bevægeligt satsende forsvar, dygtige individuelle aktioner i angrebet og en god portion held gjorde, at vi kunne udligne til 20-20 med kun 12 sekunder tilbage af kampen.

Forud var gået en frygtelig kamp fra vores side, hvor vi ellers efter en OK start og 3-5 føring, spillede en frygtelig kamp specielt i vores angreb. Det var langsomt, forudsigeligt, uden tempo skift og ideer, og da rigtig mange spillere ofte valgte de forkerte løsninger, ligesom vores afslutninger var meget sløje på en i øvrigt godt spillende Stoholm målmand, så skal det nærmest gå galt.

Vores stationære forsvar og målmænd kan vi være tilfredse med, da vi holdt Stoholm på 20 mål. Men trods det, at vi får point til sidst, så har vi en hel del arbejde at gøre den kommende uges tid, så vi kan komme tilbage på det niveau – og specielt det bundniveau – som vi troede vi efterhånden havde fået.

Vi satser på, at spillet allerede på fredag rammer et meget højere niveau i hjemmekampen mod Køge, og håber på stor støtte til spillerne.

Torben Nielsen, cheftræner.