14. oktober 2017

Otterup HK – AJAX København: 15-16 (8-7)
Fredag d. 13. oktober 2017

Lad det blive slået fast med det samme, at det var en dårligt spillet håndboldkamp mod Otterup fredag aften, og en kamp, der formentlig hurtigt vil blive glemt for alles vedkommende.

Vi fik en rigtig sløj start, og bagud med 8-4 efter 19 minutter var det op ad bakke, men heldigvis lukkede vi helt af resten af halvlegen, og var kun bagud 8-7 i pausen.

Jeg må indrømme, der blev talt med lidt større bogstaver end normalt i pausen, og vi kom langt bedre ud til anden halvleg, hvor det gode forsvar blev bibeholdt, og vi fik lidt mere fart og tempo i angrebet, og kom hurtig foran med 10-13, hvorefter vi igen gik over til at spille for langsomt og nærmest sidelæns i angrebet – det var ikke godt og ikke kønt.

Forsvaret holdt dog skansen sammen med en storspillende Nicolaj i målet, og Otterup fik først reduceret med 6 sekunder igen, til sejr med de meget usædvanlige cifre 15-16!!

Vi svinger stadig en del spillemæssigt, og det skal vi arbejde meget med, men spillernes energi og vilje kan vi ikke sætte en finger på, og det var også primært dét, som gav de to point fredag aften i Otterup.