Herrerne møder GOG i pokalturneringen

26. marts 2018

AJAX København – GOG Håndbold, d. 26/3-2018 kl. 19.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

Ligaens nr. 1 kommer til Bavnehøj Arena i 6. runde af pokalturneringen – stort velkommen til dem – og der er samtidig ingen tvivl om, at såfremt man gør sig forhåbninger om at komme lidt længere i pokalturneringen, så er det ikke lige den lodtrækning man allermest ønsker sig, da GOG i år må betegnes som mindst et top 3 hold i Danmark, med en masse unge, fremadstormende spillere, som bliver hjulpet godt på vej af nogle lidt mere rutinerede kræfter, hvoraf flere er tidligere eller nuværende landsholdspillere for deres respektive land.

Vi mødte også GOG sidste år i pokalen, og blev slået klart, og noget tyder på, at de er endnu mere skarpe i år, så det er en temmelig svær opgave, vi er kommet på, og sandsynligheden for videre avancement er ikke stort. Men vi vil da forsøge at gøre alt for at drille GOG så meget som muligt, og så kan vi forhåbentlig kigge os selv i øjnene efter kampen, fordi vi gav alt, og så må vi se hvad det hele ender med.

For vores vedkommende er der ingen tvivl om, at truppen har det hårdt efter en lang sæson, hvor vi samtidig er røget ind i lidt småskader på det seneste, og i de sidste 2-3 kampe har vi reelt ikke haft kniven på struben, idet vi har ligget i midten af rækken sammen med 3-4 andre hold, som hverken har kunnet spille om oprykning eller nedrykning. Og desværre gør det nok lidt for den mentale tilgang til kampene, selvom spillerne selvfølgelig prøver på alle måder at bevare samme energi og vilje både før, under og i kampene.

Der er dog ingen tvivl om, at spillerne er topmotiverede til aftenens kamp, da vi får et indtryk af at møde spillere på allerhøjeste hylde, og det sker ikke så ofte, og vi er godt klar over, at vi skal give alt i alle 60 minutter, hvis vi skal slippe ud af kampen med “skinnet på næsen”, men vi glæder os rigtig meget!

Torben Nielsen, cheftræner.