Herrerne sejrer endelig på hjemmebane

23. oktober 2018

AJAX København – Stoholm Håndbold: 28-19 (15-8)
Lørdag d. 20. oktober 2018

Så lykkedes det at få årets første hjemmesejr, og det var efter en rigtig god start på kampen, hvor forsvaret stod meget solidt og kompakt, hvilket gjorde betingelserne for Nikolaj meget nemmere inde i målet, hvilket bevirkede, at han stod en rigtig god kamp.
Da kontrafasen ligeledes sad i skabet i flere tilfælde, var vi foran hele 13-3 efter 22-23 minutters tid, og med 15-8 i pausen.

Anden halvleg blev fra begge sider lidt præget af manglende koncentration, hvor der blev lavet lidt for mange fejl og brændt lidt rigeligt med chancer. Men vi endte med kun at lukke 19 mål ind, og det var mere end godkendt, og vort forsvar spillede det bedste i hele sæsonen, ligesom vores angrebsspil i perioder havde den fart og tempo, som skal til for at åbne modstanderens forsvar op.

Vi har nu 14 dages kamppause inden en meget vigtig udekamp i Køge, og det skal bruges på at lægge yderligere lag på tilliden og troen på hinanden, så vi kan blive endnu mere trygge som hold i begge ender af banen.