Herrerne sejrede i uskøn affære mod “genboen”

27. november 2017

AJAX København – HØJ: 22-21 (12-13)
Fredag d. 24. november 2017

Som ventet blev det ikke nogen særligt velspillet kamp fredag aften, hvor vi mødte HØJ hjemme i Bavnehøj Arena – men hvad kampen manglede på den spillemæssige del, havde den til gengæld i fight, intensitet og spænding.
På intet tidspunkt var der mere end 2-måls forskel på de to hold, og der blev kæmpet om hvert lille område på banen, hvilket gjorde, at det blev hektisk og ingen af holdene fandt rigtig fodfæste i kampen, hvor der var godt forsvar og målmænd i begge ender, men angrebet haltede for begge hold.

Vi formåede dog at holde hovedet nogenlunde koldt til sidst, og vi troede, vi havde afgjort kampen i to tilfælde i vores sidste angreb ved scoringer, men da det ikke var tilfældet, endte HØJ med at få chancen i 7-mod-6 angreb til sidst.
Med en blanding af held og dygtighed lykkedes det os at forhindre en sidste scoring til HØJ, og selvom kampen som helhed nok burde være endt uden en vinder, så er vi naturligvis meget glade for, de små marginaler tippede til vores side denne gang, og begge point blev i København.

Vi leverede en rigtig god fight fra alle spillere, hvor de stod flot sammen, og det er altid den bedste indgangsvinkel, hvis man skal vinde kampe i årets 1. Division, hvor alle kampe bare er rigtig svære.

Torben Nielsen, cheftræner.