Herrerne skal en tur til Frederikshavn

16. februar 2019

Frederikshavn FI – AJAX København, d. 16/2-2019 kl. 14.30
Arena Nord, Rimmens Alle 35, 9900 Frederikshavn

Respekten er stor! Vi skal en tur til Frederikshavn her lørdag i en meget vigtig kamp for vores vedkommende, idet vi skal gøre alt for at komme tilbage på vindersporet efter nederlag til Tønder i tirsdagens hjemmekamp.

Som det har været tilfældet i alle vores kampe efter jul, så har vi været rigtig gode i større perioder af kampene, men omvendt har vores bundniveau været alt for lavt i de perioder af kampene, hvor tingene ikke har fungeret, og det har tit betydet, at vi er blevet presset unødigt, idet det har kostet lidt for meget, når spillet ikke har fungeret.
Vi arbejder stadig med det, og forhåbentlig kan vi få det hele til at fungere over 60 minutter, når vi nu skal til Frederikshavn.

Vi har meget stor respekt for Frederikshavn, som vi tabte til på hjemmebane i Bavnehøj, og som vi ikke har vundet over i de sidste tre opgør, og man må bare sige, at Morten gør et rigtig fornuftigt arbejde med holdet, som trods spiller afgang(e) både før og under sæsonen alligevel formår at fremstå som en samlet enhed, som både kan spille god håndbold, og samtidig fighte sig til pointene, når det er mere påkrævet.

Vi skal stå godt i forsvaret, og så skal vi forsøge at åbne deres forsvar med bevægeligt hurtigt angrebsspil, uden at lave for mange tekniske fejl, og så satser jeg på, at vi kan tage begge point med tilbage til København.

Torben Nielsen, cheftræner.