Herrerne skal præstere imod Køge Håndbold

1. marts 2019

AJAX København – Køge Håndbold, d. 1/3-2019 kl. 19.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

En sløj kamp i sidste uge i Stoholm skal meget gerne vaskes væk i aftenens kamp mod Køge, hvor vi selvfølgelig er helt bevidste om, at vi er favoritter efter en sæson, hvor dagens modstander har haft det svært rent pointmæssigt.

Det er ikke et helt retvist billede af Køges niveau som tabellen viser, idet Køge adskillige gange har været foran langt hen i kampene, men ikke har været i stand til at lukke ned for modstanderen i den sidste del af kampene, og derved få point på kontoen.

Vi havde selv lidt problemer i det omvendte opgør, hvor vi først i de sidste 10 minutter fik afgjort kampen, og ingen tvivl om, at Køge kommer til Bavnehøj og kan spille frit, idet de er underdogs, og i de flestes øjne kun kan overraske.
Det skal vi kunne håndtere, og vise en helt anden energi, udstråling og fight i mere end de sidste 10-15 minutter i Stoholm, hvor vi viste de egenskaber, der skal til for at vinde kampe i 1. Division.

Vi glæder os til at spille hjemme igen efter et par lange ture til Frederikshavn og Stoholm, og vi håber på masser af opbakning i aftenens kamp!

Torben Nielsen, cheftræner.