Herrerne taber skuffende til Skive fH

17. september 2018

AJAX København – Skive fH: 31-35 (15-18)
Lørdag d. 15. september 2018

Det blev en skuffende lørdag eftermiddag i Bavnehøj Arena, idet vi fortjent tabte med 31-35 hjemme til Skive.

Vi kom egentlig nogenlunde af sted i de første minutter af kampen, fik skabt OK chancer, men fik ikke profiteret af en god åbning til at bringe os foran, og i stedet for føring på et par mål var vi pludselig nede med 3-6, og vi måtte tage time-out, som slet ikke hjalp og næste time-out blev taget ved 6-13.
Den hjalp og vi kom godt igen i slutningen af halvlegen, og var kun bagud 15-18 i pausen.

En god start på anden halvleg sørgede for 19-19 og lidt tro på tingene, men brændte chancer i blandt andet overtal bevirkede 23-27, og så var det ikke muligt at komme tilbage i kampen.

Vi lukker alt for mange mål ind lige nu, samtidig med, at vi faktisk brænder for mange chancer, så vi kæmper med det, og der er gode tegn i dele af kampene, men selvfølgelig var det ikke godt nok, og spillerne mangler lige den sidste tro og kynisme til at tage de muligheder, som faktisk opstår i kampene, og så skal det nok komme til os.