Herrerne taber ude til Fredericia Håndboldklub

11. december 2018

Fredericia Håndboldklub – AJAX København: 26-22 (10-11)
Søndag d. 9. december 2018

Det var med en god optimisme, at vi søndag tog til Fredericia for at møde rækkens tophold, men måtte efter kampen erkende, at hjemmeholdet vandt fortjent på baggrund af anden halvleg, hvor de var skarpere end os, og hvor specielt det første kvarters tid af anden halvleg var dyrt for os.

Første halvleg var meget lige, dog med os i førersædet det meste af halvlegen, men vi formåede ikke at komme foran med mere end én scoring på noget tidspunkt, selvom mulighederne bestemt var til stede, og det var også facit ved pausen, at vi førte med én scoring.
Ærgerligt, vi ikke kunne lægge yderligere pres på Fredericia frem mod pausen, men vi må også erkende, at Fredericias keeper var overbevisende gennem hele kampen, og vi fik aldrig rigtig hul på ham.

Selvom vi i begyndelsen af anden halvleg kom bagud med 16-12, kom vi tilbage på 16-14, med mulighed for yderligere reducering, men brændt fri chance og efterfølgende brændt straffe betød 18-14, og Fredericia trak fra i den periode, og vi kom aldrig rigtig tæt på i den resterende del af kampen.

Vi endte med et nederlag på 26-22, og vi må erkende, at over 60 minutter vandt Fredericia en fortjent sejr.

Vi ser frem til på lørdag, hvor Odder kommer på besøg i årets sidste kamp, og vi håber på stor opbakning, så vi kan slutte 2018 godt af!