Herrerne tager en tur til Tønder i sæsonens første kamp

9. september 2018

TM Tønder Håndbold – AJAX København, d. 9/9-2018
Tønder Sport- og Fritidscenter – Hal 2, Sønderlandevej 4, 6270 Tønder

I dag går turen til Tønder, hvor første kamp i sæsonen 2018/2019 finder sted for vores vedkommende.
Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang efter 6-7 ugers opstart, og finde ud af, hvor vi står henne som hold, når der skal kæmpes om point.

Vi har fået en del nye spillere til truppen, og satser på at spille med om oprykningen og de sjove placeringer i denne sæson. Men så mange nye spillere skal altid have lidt tid til at finde hinanden, og så er Tønder jo et godt sted at blive kastet i ilden i første turneringskamp.

Tønder er nedrykker fra Ligaen og satser helt sikkert også på at spille med i toppen af rækken, hvilket de bestemt også har holdet til, og vi ved, vi kommer ned til en meget svær udebane, hvor tilskuerne som oftest laver en fremragende kulisse, og lægger pres på udeholdet med alle tænkelige midler.

Det bliver spændende. Det bliver svært. Vi ved vi skal stå sammen som hold. Vi ved vi skal fighte. Vi ved vi skal slås alt hvad vi kan, men vi tror på os selv og håber på, vi efter 60 formentlig meget hektiske minutter kan sætte os i bussen med 2 point i bagagen til København!

Torben Nielsen, cheftræner.