Herrerne tager imod Frederikshavn FI

12. oktober 2018

AJAX København – Frederikshavn FI, d. 13/10-2018 kl. 14:00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

I sidste uge lykkedes det at komme på sejrskurs med en 24-28 sejr på udebane over Odense, efter en indsats, som var bedre end i de første kampe, og vi synes det går fremad i de fleste af spillets facetter, hvor vi efterhånden begynder at finde lidt tryghed ved hinanden.

Dette skal vi selvfølgelig forsøge at fortsætte og forhåbentlig udbygge i lørdagens hjemmekamp mod Frederikshavn, som kommer til kampen med sejre i deres to seneste opgør.
Frederikshavn er et hold, som fortjener enorm respekt, og selvom de mistede nogle meget bærende spillere fra sidste år, er andre spillere trådt endnu mere i karakter, og de kører bare videre med deres spil, hvor forsvaret bliver varieret fra defensivt til meget offensivt, og de lægger sig aldrig ned, men har stor tro på egne evner og spiller frisk og seværdig håndbold.

Vi tror på os selv og går 100% efter, at de to point bliver i København, men vi ved, der skal en meget koncentreret og viljestærk indsats til, hvor der skal kæmpes i alle 60 minutter, og så håber vi endnu engang på stor opbakning i Bavnehøj Arena.

Torben Nielsen, cheftræner.