Herrerne tager imod stor oprykningsfavorit

4. oktober 2019

AJAX København – TMS Ringsted, d. 4/10-2019 kl. 19.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

Fredag tager AJAX Københavns bedste herrer imod liganedrykkerne fra TMS Ringsted. De intense opgør imod bl.a. tidligere AJAX-træner Christian Dalmose plejer at gå hedt for sig – og denne gang bliver ingen undtagelse.

Cheftræner for AJAX København, Lars Nedergaard, udtaler om kampen:
Efter ærgrelsen over nederlaget mod FIF, så rejste drengene sig på fornemmeste vis. En flot sejr på 8 mål mod et godt Odder-hold på deres hjemmebane, vidner om styrke og mandsmod.

Vi har fået tanket selvtillid og bekræftet vores tro på hinanden. Det får vi virkelig også brug for i fredagens kamp mod TMS. Det er lang tid siden, at 1. Division har haft så stor en favorit til den direkte oprykning til ligaen.
TMS har mange profiler, hvor især Nikolaj Nørager har været nærmest ustoppelig. Men vi ligger os ikke ned for nogen og slet ikke i Bavnehøjhallen!

Vi vil gøre alt for at stjæle point fra TMS. Det kræver, at vi rammer vores absolutte topniveau på alle parametre. Vi håber derfor på stor opbakning og hjælp fra vores fantastiske Supportere, sponsorer og tilskuere. Vi ses i hallen!

#ajaxkbh #vielskerhåndbold #københavnervores