Herrerne tager imod topholdet fra TM Tønder

12. februar 2019

AJAX København – TM Tønder Håndbold, d. 12/2-2019 kl. 19.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

Lad det være sagt med det samme – det bliver en svær opgave, vi skal på her tirsdag aften, hvor ét af de to suveræne tophold gæster Bavnehøj Arena, og man kan ikke andet end have stor respekt for, at Tønder uge efter uge leverer sejre, og med kun to nederlag foreløbig i sæsonen, bejler de kraftigt til den direkte oprykning til Ligaen.

Første opgør i årets turnering var for vores vedkommende i Tønder, og det var en pose blandede bolsjer fra vores side, hvor vi fik en elendig start for derefter at komme helt tilbage i opgøret, og så måtte vi bare se Tønder stryge afsted endnu engang til en sikker og fortjent sejr.

Vi håber på, at vi kan byde dem lidt mere trods i aftenens kamp, og med tre sejre i træk, og senest en arbejdssejr over Odense i fredags, så er troen bestemt intakt på, at vi kan besejre alle hold hjemme i Bavnehøj Arena. Men vi skal forcere et stærkt kollektiv, som har stor tro på egne evner, og som samtidig formår at kæmpe sig til sejre, når spillet ikke lige sidder i skabet.

Vi skal uden tvivl være klar til at kæmpe en berømt legemsdel ud af bukserne, da jeg forestiller mig, at kampen kan blive afgjort på det fysiske, og så skal vi fortsætte med det spil, som vi har vist i store perioder af kampene efter nytår.

Vi satser på at begge point kan blive i København, således, at vi også kan få helt kontakt med Top 4-holdene, men det kræver en mandfolkeindsats både på banen og fra publikum!

Torben Nielsen, cheftræner.