Herrerne tørner sammen med Odder Håndbold

16. marts 2018

AJAX København – Odder Håndbold, d. 17/3-2018 kl. 13.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

I onsdags var vi en tur i Skive, hvor vi efter en helt generelt flot, tempofyldt, intens kamp fra begge hold spillede 28-28 i en kamp, som faktisk fortjente at blive spillet uafgjort – men det var mere den måde og det udtryk, vi havde i kampen, som var meget tilfredsstillende. Vi havde god energi, kæmpede for alle bolde og forsøgte at udfordre Skive på flere forskellige parametre, og det lykkedes faktisk langt hen ad vejen. Selvfølgelig lavede vi fejl og tog nogen uhensigtsmæssige beslutninger i den kamp, men når indstillingen og energien er til stede på vores hold, så kan vi udfordre de fleste hold i rækken.

Odder kommer på besøg lørdag, og de har foreløbig spillet en super flot turnering og ligger stadig med mulighed for en 3. plads, hvorfor vi helt sikkert kommer til at møde et toptændt mandskab, som kommer til at gå benhårdt efter sejren.
Det gør vi selvfølgelig også; det er Bavnehøj Arena, næstsidste hjemmekamp og vi kæmper fortsat for at komme så langt frem i stillingen som muligt, så vi kommer til at give alt for, at de 2 point kan blive i København.

Seneste møde med Odder på udebane var også lidt af en rutsjebane, hvor vi kom meget skidt fra start, og var bagud 2-9, inden vi fik mere greb om kampen, og stille og roligt fik kæmpet os tilbage, og i løbet af anden halvleg kom vi foran flere gange, inden det til sidst endte 22-22.
Der er ikke råd til at komme bagud på denne måde igen, det ved vi, og vi glæder os meget til en kamp, jeg tror bliver meget seværdig for alle; med højt tempo, spænding til det sidste og gode individuelle aktioner kampen igennem. Så forhåbentlig er der mange, som kigger forbi på det lidt usædvanlige tidspunkt kl. 13.30 på lørdag!

Torben Nielsen, cheftræner.