Herrerne vandt over Køge efter spændende kamp

3. marts 2019

AJAX København – Køge Håndbold: 30-27 (15-13)
Fredag d. 1. marts 2019

Det lykkedes at vinde på hjemmebane over Køge Håndbold med 30-27 i en kamp, hvor vi på intet tidspunkt var bagud, men som alligevel blev lidt for spændende til sidst, da Køge med små 5 minutter igen nåede op på uafgjort.

Vi startede ellers ganske fornuftigt med en meget velspillende Nikolaj i målet og kom foran 5-0, men hvis man troede det var et tegn på, at vi ville køre gæsterne over, så blev vi klogere.
Stille og roligt fik Køge ædt sig ind i opgøret, hvor vi omvendt lavede ufattelig mange tekniske fejl, og det blev desværre kendetegnende for vores præstation denne aften.

Foran med 15-13 i pausen og foran med fire mål flere gange i anden halvleg, og med mulighederne for at trække yderligere fra flere gange i anden halvleg, men forkerte beslutninger og tekniske fejl, som fortsatte i anden halvleg, gjorde, at vi aldrig fik sat Køge helt i anden halvleg og pludselig var de på uafgjort.

Et par gode aktioner til sidst i overtal, samt et koncentreret forsvar og igen Nikolaj i målet gjorde, at vi alligevel kunne hive en trods alt fortjent sejr i hus, og det var to rigtig gode point til kontoen i en ikke særligt velspillet kamp fra vores side, hvor spillerne dog skal roses for indstillingen og viljen til at blive ved, selvom spillet ikke kørte som vi kunne ønske.

Torben Nielsen, cheftræner.