Herrerne vinder stort i Randers

16. november 2018

Randers HH – AJAX København: 24-34 (14-16)

Torsdag d. 15. november 2018

Torsdag aften skulle vi en tur til Randers, hvor et hjemmehold fra Randers HH ventede i en kamp, som vi godt vidste ville blive en meget stor udfordring, idet Randers har overrasket de fleste med sejre over blandt andre Sydhavsøerne hjemme og sejr i Otterup samt uafgjort ude mod Skive, hvilket må siges at aftvinge stor respekt for et mandskab, som var så meget igennem i optakten til sæsonen, men som heldigvis fik løst det hele, og nu fremstår som et meget kompetent mandskab i 1. Division.

Det er også altid spændende at se, hvordan ens eget mandskab reagerer på en lang tur på en hverdagsaften, men jeg må sige at spillerne virkede klar og fokuserede fra starten, og vi satte os straks på kampen, og havde hurtigt opbygget en 4-måls føring, som primært var baseret på flot angrebsspil, hvor vi kom til gode chancer i næsten alle angreb, og da træfsikkerheden fra starten var god, betød det 7-11 føring til os efter ca. 20 min, og selvom vi måske følte vores føring var for lille i pausen førte vi dog med 14-16, og det havde vi gerne “solgt” første halvleg for inden kampen.

Der blev justeret lidt i pausen i begge ender, og igen kom vi hurtigt foran med 4 scoringer, men to udvisninger i træk – den ene var vi voldsomt uenige i – bevirkede, at Randers fik færten af noget og fik reduceret med ca. 20 min igen til 19-20. Herfra må jeg sige, at spillerne ikke så sig tilbage. Der var styr på aftalerne, forsvaret stod fint og angrebet fortsatte med at spille hurtigt, varierende og frem for alt effektivt, og vi fik udnyttet vores større bredde end Randers, og de sidste 20 minutter blev vundet med 5-14, og vi endte med en stor sejr på 24-34.

Spillerne skal have stor ros for deres tilgang til kampen, og de var meget fokuserede hele vejen igennem, hvilket også var medvirkende til, at vi på intet tidspunkt var bagud, men hele tiden virkede på forkant med udviklingen, og vores mindre gode perioder i kampen ikke var så “dyre” som tidligere i sæsonen, og det var endnu en god udvikling i vores spil, som fortsat bliver bedre og bedre.

Vi har nu en lille pause, hvor vi forhåbentlig kan få de spillere klar, som har lidt overbelastning, og så skal vi lægge yderligere på vores spil, inden Otterup venter i en spændende hjemmekamp fredag den 30. november, hvor vi håber på stor opbakning i Bavnehøj Arena!