Højrefløj med værdifuld ligaerfaring til Ajax København

9. august 2020

Ajax henter Stine Holm hjem til Hovedstaden

I Ajax er vi enormt glade for endelig at kunne offentliggøre, at vi har indgået en aftale med den 24årige fløjspiller Stine Holm.

Med et fireårigt ophold i Skanderborg Håndbold og 58 ligakampe i bagagen, er det blevet tid til nye omgivelser for Stine. De nye omgivelser bliver heldigvis for os, Ajax København og Bavnehøj hallen. Udover at have prøvet masser af kræfter med ligahåndbolden over de seneste sæsoner, har Stine også 50 U-landskampe på CV’et. Den nye højrefløj i Ajax, er altså ikke nogen hvem som helst!

Om sit skifte til Ajax København, siger hovedpersonen selv:
Jeg havde brug for luftforandring og for at komme lidt tættere på min familie. At Ajax manglede en højrefløj, gjorde heldigvis, at jeg kunne kombinere det med stadig at spille håndbold. Når det så er sagt, håber jeg håber at kunne bidrage som udefrakommende med ny energi til de etablerede rammer, som holdet har bygget på de seneste par år, både på og udenfor banen.
Jeg har høje forventninger til holdet, og jeg vil gøre mit for at give et skub mere i den rigtige retning og forhåbentlig et nøk op af tabellen, og samtidig få noget af håndboldglæden tilbage
”.

Vi har naturligvis om fået en kommentar fra direktøren for Ajax Københavns damer, Mathias Berg:
Jeg har kendt Stine i omtrent ti år og ved hvor meget hjerte og energi hun lægger i alt hvad hun foretager sig. Stines håndboldmæssige kvaliteter passer virkelig godt til den måde vi spiller håndbold på, hun er en ualmindeligt dygtig forsvarsfløj og så er hun lynende hurtig i kontrafasen. Med de kvaliteter har jeg naturligvis fuldt hendes udvikling tæt de seneste år og da vi i Ajax endelig fik chancen, slog vi til uden at tøve. Så jeg er glad, bare godt gammeldags glad.”

Vi glæder os alle ekstremt meget til at se Stine trække i Ajax trøjen!

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Stine Holm